2777
2789
من پدر یکی از دوستانم پیمانکار بود و تو مسیرهای بین شهری جاده میساختن و اونجا یه توله خرس دید و اورد ...

بله حیواناتیکه خوی وحشی دارن جاشون توی خونه نیست واقعا مثلا بعضی ها که مار نگه میدارن یا حتی میمون 

اینا جاشون توی حیات وحشت

بله حیواناتیکه خوی وحشی دارن جاشون توی خونه نیست واقعا مثلا بعضی ها که مار نگه میدارن یا حتی میمون ا ...

ولی دوستم میگفت خیلی بامزه بود...همون اول که تو حیاط ولش کردن رفت یه جا قایم شد....گوشت میخورد فقط و برنج و چیزای دیگه نمیخورد....گوشت خوک و خرگوش براش میاوردن..خیلی سریع هم داشت بزرگ میشد و تو حیاط برا خودش میچرخید...دیگه نمیشد مهارش کرد و وقتی می بستنش هم خرناس میکشید و گفتن الان همسایه ها میترسن و برای همین بردن ولش کردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که اینطوری شد؟

پسرم یکی دو روز دستشویشو دیر به دیر میکرد بعد مامانمو خواهر بزرگ ترم گفتن بهش روغن زیتون بدن که رون کنه 

بعد گربه روغن زیتون دوست دارن میخورن براشونم بد نیست بعد اینا گفتن الان این نمیخوره این حرفا با سرنگ بهش دادن بعد گربم 

بد سرنگ بد زدن یا هرچی این پرید توی نایش 

این اتفاق ساعت ۱۱ شب افتاد من دیدم حال پسرم همیجثری داره بد تر میشه گفتم ببرنش دکتر ساعت ۱ اومدن گفتن همیچی اوکیولس من دیدم بچم دار خس خس میکنه 

ولی گفتم اوکی دیگه گربه هام حالشون بده فرار میکنن میرن یه جایی این ساعت ۳ صبح از تنگی نفس  در اومد از جاش با حال خیلی بد ساعت  ۳ اینا بردنش دامپزشکی که تشخیص دادن گذاشتنش توی اتاقک مخصوص گربه ها بهش دوتا اکسیژن وصل بود بعد گربد دیگه تا ساعت ۵ بعد از ظهر فرداش دیگه خیلی حالش بد بود و به تهران اینا هم زنگ زدن دیدن هیچ راهی نست بهش از این امپول هایی زدن که خلاص بشه دیگه درد نکشه

بچم به خدا خوب بود در کمتر از ۱ رثز این بلا سرش اومد

ولی دوستم میگفت خیلی بامزه بود...همون اول که تو حیاط ولش کردن رفت یه جا قایم شد....گوشت میخورد فقط و ...

وای درکل درست نیست چون خود اون خرس هم حتما اذیت میشده 

خیلی دردناکه و خیلی ناراحت کننده..اما چرا یه گربه دیگه رو به سرپرستی نمیگیری

منو خانوادم عاشق گربه ایم ولی چون از دست دادنش برای هممون دردناک بود دیگه هممون میترسیم اون غمو دوباره تجربه کنیم 

ولی شاید در اینده دوباره 🙂