2777
2789
عنوان

واسه دندان یا پزشکی ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 93 پست
خب پول مواد هم هست ، پول دستگاه و برق و دستیار همه اش مستقیم تو جیب طرف نیست

خب در بدترین حالت یک شیشمش برای خودش بمونه 

روزی برای فقط یه بیمار ۱ تومن براش بمونه بازم در ماه میشه ۳۰ 

که درآمد قشر متوسطه رو به بالای جامعه اس 

این افتضاح ترین حالت ممکن بود که گفتم 🙂

برم هنر یادبگیرم مثل شمع و... برم کافه ها، برم بازار، مهمونی و جشن کتاب بخونم، فیلم و سریال ببینم مو ...

همش یک ساله

یک سال سختی بکشی ب هدفت برسی بهتره

بعدش وقت برا کافه و جشن و بازار هست تو ۲۰‌سالگی و دانشجویی هم میشه اینکارا رو کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار مهمی میخوای بکنی تو ۱۹ سالگیت ؟ بری خرید ؟ با دوستات بگردی ؟ فیلم ببینی ؟ همه ی اینا تو ۳۰ سالگ ...

جدی میگی؟! 

دیر نمیشه؟ 🥲

حسرت نمیخورم؟ 

من از 18 گذشتم چون نرسیدم الان حس می کنم ی شکست خورده ام یکی ک آرزو  به دل مونده

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

خب در بدترین حالت یک شیشمش برای خودش بمونه روزی برای فقط یه بیمار ۱ تومن براش بمونه بازم در ماه میشه ...

بله حق باشماست... 

ای کاش برسم بهش

همش یک سالهیک سال سختی بکشی ب هدفت برسی بهترهبعدش وقت برا کافه و جشن و بازار هست تو ۲۰‌سالگی و دانشج ...

درست میگین🥲

حتی اگه از 19 سالگیم بگذرم؟ از همه چیم بگذرم؟

شما قرار نیست از 19سالگیتون بگذرین شما از الان برای آینده و شغل و کیفیت زندگی و جایگاه اجتماعی تون دارید سرمایه گذاری میکنید خیلی از لذت های نوزده سالگی رو میشه توی 25یا 26 سالگی هم چشید منتها اونوقت فرقش اینه که یه دندانپزشک با جایگاه شغلی و زندگی با کیفیت تر هستید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
جدی میگی؟! دیر نمیشه؟ 🥲حسرت نمیخورم؟ من از 18 گذشتم چون نرسیدم الان حس می کنم ی شکست خورده ام یکی ک ...

بخاطر تلاش برای آرزوهات هیچ وقت حسرت نمیخوری 

مطمئن باش 

خود من دوران کنکورم کیفیت زندگیم خیلی بهتر از الان بود که تا لنگ ظهر خوابم و همش فیلم و آهنگ و بیرون و...

با اینکه آدم استرسی هستم و سر این خیلی اذیت شدم