2777
2789

ما دوران عقدیم یساله برام هیچ مراسمی نگرفتن ن عقدکنون ن عیدی فقط ی عقد ساده تو محضر خودمون بودیم

سر عیدی آوردن خونواده هامون بحث کردن هردوطرف مقصر بودن اونا گفتن ما فلانجور میاریم مامانم عصبی شد هردو طرف دعوا افتادن خلاصه

مامان باباش گفتن اره نمخواین تموم کنیم فک کردن ما می‌ترسیم مثلا😐بابای منم گف خب بکنین برا دختر من پسرای بهتری هست

یا باباش بهم گف اگ پسرم میخوای باید بدون مراسم و اینا بیای منم اصن حرفش و تحویل نگرفتم 

بعد شوهرم اذیت میکردن میگفتن جداشو شوهرم حالش بد شد بستری شده بود گفته بود مخوامش و این حرفا

کلیییی اتفاق افتاد 

الان ۶ ماه میگذره من ن رفتم خونشون ن زنگی ن چیزی 

با شوهرم میریم مشاوره (مخواستم جداشم خودش گف بریم مشاوره همه چیز درست کنیم)

شوهرم بعد ۶ ماه امروز اومد خونمون و با بابامم چند وقته تلفنی حرف میزنه ( آخه بابام گقته بود دخترم طلاق بده ازش ناراحت یود و اینکه مامانمم حرف بد بهش زده بود )

الانم میگه من اومدم توم زنگ بزن توم بیا خونمون

من اصن دلم صاف نمیشه کلی بی احترامی کردن بهم

بنظرتون چکاد کنم ؟ میترسم ب مشاورم بگم اونم بگه بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم

از چی ؟ به نظرم اگه به پسره کامل اعتماد نداری یا هردوتون وابسته یید کلا ازدواج نکنید جدا بشید 

چون وقتی ازدواج میکنی یا باید از خانواده دور شی یا باید تحمل خانواده خسیسش رو داشته باشی 

خسته شدم چکار کنم بنظرت

این تجربه تلخو من داشتم جایی که حرکت‌ها شکسته شده و پسر و دختر در حد هم نیستن جدا شدن همون اول کار بهترین گزینه ای نه خودتو عذاب بده نه پسر مردم 

هر دو برید دنبال آدم مناسب خودتون (ما آدما بد نیستیم ولی گاهی آدم مناسب همو پیدا نکردیم و باید برگردیم) هم برای شما هم برای شوهرت 

شوهرت اومد چه مشکلی حل شد ؟! اینکه من اومدم تو هم بیا مشکلی ازتون حل نمیکنه ! ب فکر راه حل درست باش .اینکه پدرش گفت بدون مراسم بیا یا اینکه هنوز هیچی نشده روی خانواده ها بهم باز شده و قطع ارتباطین با ی بار رفتن تو بعید می‌دونم حل بشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄