2777
2789
عنوان

فلفل سیاه قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 81 پست
چن مدت خوردن راستی همسرتون هم ویتامین ای و سی و اسید فولیک خوردن یا نه؟

همسرم فقط ویتامین ای،ول من،فرتیل اید

خودم ویتامسن ای،یدوفولیک،ول وومن

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
آهان خدا روشکر چون منم بیشتر این ماه فقط گرمی و قرص اینا رو شروع کردیم مهر ماه هم میخوام اقدام کنم

بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم سونو انجام دادیم هم ایشان و هم خودم خداروهزار مرتبه شکر کبدمون دیگه چرب نبود

کلا سردی دشمن سلامتیه

اهان راستی من توی مدت دوماه رژیمم شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکردم و ظال پشمی میبستم تمام مدت رژیم و اقدام این کارو ادامه دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=391917235]بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم سونو انجام دادیم توروخدا منم یه جایی خوندم تو نی‌نی سایت که میگفتن زیاد گرمی به کبد آسیب میرسونه اگه طبعش گرم باشه نباید زیاد گرمی بخوره اونقد نگران بودم

قرص ول وومن رو هم زن عموتون گفته بود ؟

ایشان فقط گفتن مولتی ویتامین و ویتامین ای

خودم تو نی نی سایت دیدم ول من و ول وومن رو استفاده کردن و نتیجه گرفت

فرتیل اید هم که قبلتر گفتم

[QUOTE=391917235]بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم ...

راستی هر روز با شال می‌بستین یا فقط موقع پری آخه الان تابستون من نمیتونم ببندم آخه 😭😭😭

[QUOTE=391917235]بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم ...

اخه همش گرمی نیست که

خوردن اینا خیلی مهمه

ولی بالاخره ادم کنارش کلی چیز دیگه میخوره

ماهی، زردالو ،توت فرنگی 

من حتی لیمو و پرتقال هم میخوردم

ایشان فقط گفتن مولتی ویتامین و ویتامین ایخودم تو نی نی سایت دیدم ول من و ول وومن رو استفاده کردن و ن ...

منم الان از شما شنیدم حتمآ استفاده میکنم یه قرصایی دکتر برام نوشته بود توشون کلسیم داشت نتونستم استفاده کنم یکیش ماماویت بود یکیشم کلتراکس بود همون جوری موندن ۲ونیم میلیون داده بودم یه دکتر دیگه گفت کلسیم دارن😢😢😢

اخه همش گرمی نیست کهخوردن اینا خیلی مهمهولی بالاخره ادم کنارش کلی چیز دیگه میخورهماهی، زردالو ،توت ف ...

بببخشین لیمو ترش هر دوتاتون استفاده میکردین با عسل استفاده میکردین

ببخشین نگفتین اقدامتون کی بود چندم پری بود چن بار اقدام داشتین

من روز ۱۲ ۱۳ ۱۴ پریودی اقدام داشتم

ولی شما تا وقت داری از کیت استفاده کن دستت میاد

من روز ۱۲ ۱۳ ۱۴ پریودی اقدام داشتمولی شما تا وقت داری از کیت استفاده کن دستت میاد

آخه من اصلآ از کیت اینا سر در نمیارم ببین هر چقدر هم میخونم گیج میشم اصلآ بلد نیستم تا حالا هم استفاده نکردم مثلآ شهریور ماه باید بذارم تا زمان تخمک گذاری دستم بیاد