سلام دوستان کسی خودش یا همسرش قبل از اقدام برای پسرزایی فلفل سیاه مصرف کردن آقا ث خانوم هر دو باید مصرف کنن یا فقط خانوم اگه میشه لطفآ راهنماییم کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
آهان خدا روشکر چون منم بیشتر این ماه فقط گرمی و قرص اینا رو شروع کردیم مهر ماه هم میخوام اقدام کنم
بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم سونو انجام دادیم هم ایشان و هم خودم خداروهزار مرتبه شکر کبدمون دیگه چرب نبود
کلا سردی دشمن سلامتیه
اهان راستی من توی مدت دوماه رژیمم شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکردم و ظال پشمی میبستم تمام مدت رژیم و اقدام این کارو ادامه دادم
خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=391917235]بعد جالب اینجاست انقدر این رژیم رژیم سالمی هست که همسرمن کبدش گرید ۲ بود و بعد رژیم سونو انجام دادیم توروخدا منم یه جایی خوندم تو نینی سایت که میگفتن زیاد گرمی به کبد آسیب میرسونه اگه طبعش گرم باشه نباید زیاد گرمی بخوره اونقد نگران بودم
ایشان فقط گفتن مولتی ویتامین و ویتامین ایخودم تو نی نی سایت دیدم ول من و ول وومن رو استفاده کردن و ن ...
منم الان از شما شنیدم حتمآ استفاده میکنم یه قرصایی دکتر برام نوشته بود توشون کلسیم داشت نتونستم استفاده کنم یکیش ماماویت بود یکیشم کلتراکس بود همون جوری موندن ۲ونیم میلیون داده بودم یه دکتر دیگه گفت کلسیم دارن😢😢😢
من روز ۱۲ ۱۳ ۱۴ پریودی اقدام داشتمولی شما تا وقت داری از کیت استفاده کن دستت میاد
آخه من اصلآ از کیت اینا سر در نمیارم ببین هر چقدر هم میخونم گیج میشم اصلآ بلد نیستم تا حالا هم استفاده نکردم مثلآ شهریور ماه باید بذارم تا زمان تخمک گذاری دستم بیاد