2777
2789
عنوان

رفیق مجازیم عاشق شده🤧🤣

126 بازدید | 17 پست

پسره 

د آخه لامصب من انقد رو مخت کار نکردم که آخر سر عاشق فامیلت بشی😞😂😂

شاید باید کمتر مشتی میبودم🌚

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

نفهمیدم چی شد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

پس مشتی هستی و پرطرفدار😂✨️

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی شد

من چند ماه رو مخ طرف کار کردم 

ولی رفته عاشق فامیلش شده میگه از ذهنم بیرون نمیره🥸🤣🤣

اهمم البته چیزی بروز ندادم ولی ریدممم پس کلش

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

پس مشتی هستی و پرطرفدار😂✨️

آیم مشتی🦾🌚🤣

پر طرفدار؟...فعککک نکنم..همه از این فیس افاده ای ها خوششون میاد

من چند ماه رو مخ طرف کار کردم ولی رفته عاشق فامیلش شده میگه از ذهنم بیرون نمیره🥸🤣🤣اهمم البته چیزی ...

چ حوصله دادی سیسی

چین این رفاقتا

طرف عاشق بشه بیاد چس ناله کنه پیش ی دختر

اه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چ حوصله دادی سیسیچین این رفاقتاطرف عاشق بشه بیاد چس ناله کنه پیش ی دختراه

نمیدونم سید 

واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط..

باهات راحت بوده که درد و دل کرده

مامانم گفتا برو یکم ناز و عشوه یاد بگیرااا

من گوش ندادم 

اسکول منو به چشم داداشش میبینه