2777
2789
عنوان

با مردی که وقتی حق باهاش نیست داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
🙄🙄🙄پول داره ولی خسیسه مثلا میگم خانوادتو دعوت کنیم میگه باشه میگم پس بریم خرید یا اینا رو بخر بعد ...

همه خریدارو باهم نگو حالاکه عصبانی میشه، بفرست پی گوشت بیرو ن زد ببندش به پیامک اینو بخر دونو بخررررر،تا بیرونه همه سفارشاتو بگو

نه من سکوت که میکنم کلا دعوا میخوابه . من اصلا اهله دعوا نیستم جو خونمون هم آروم و محترمانه بوده خود ...

خب خداروشکر که با سکوتت آروم میشه، صبور باش و سکوت کن 

موقعی که حالش خوبه بگو همین یه اخلاقت باعث دلخوری میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه خریدارو باهم نگو حالاکه عصبانی میشه، بفرست پی گوشت بیرو ن زد ببندش به پیامک اینو بخر دونو بخرررر ...

کلا بحث به چی خریدن نمیرسه بهش میگم بریم خرید داد میزنه

نه من سکوت که میکنم کلا دعوا میخوابه . من اصلا اهله دعوا نیستم جو خونمون هم آروم و محترمانه بوده خود ...

خب  اونم همینو میخواد

که داد و بیداد کنه و شما با داد اون کلا بیخیال خرید بشین

اون 44 من 40 دوساله ازدواج کردیم بچه هم نداریم

عزیزم به نظرم ازشون بخواین ماهیانه واستون یه مقدار پول واریز کنن 

مثلا اول هر ماه با توجه به نیازتون واستون پول واریز کنه

وقتی میگین وضعش خوبه پولشو میخواد واسه کی خرج کنه به جز شما

عزیزم به نظرم ازشون بخواین ماهیانه واستون یه مقدار پول واریز کنن مثلا اول هر ماه با توجه به نیازتون ...

اصلا پول نمیده البته بگم که من هم غرورم اصلا اجازه نمیده ازش پول بگیرم هر وقت هم بهش گفتم گفته نداره 

اصلا پول نمیده البته بگم که من هم غرورم اصلا اجازه نمیده ازش پول بگیرم هر وقت هم بهش گفتم گفته نداره

یکبار ازش بخواین بشینه و بدون داد و بیداد و کاملا اروم با هم حرف بزنین در مورد این موضوع

خب اگه میخواد پول نده چرا زن گرفته پس

یکبار ازش بخواین بشینه و بدون داد و بیداد و کاملا اروم با هم حرف بزنین در مورد این موضوعخب اگه میخوا ...

من شاغلم ولی درآمد ثابت ندارم مبلغی که دستم میاد هم خرج خودم میشه در حد پول باشگاه و ....

من شاغلم ولی درآمد ثابت ندارم مبلغی که دستم میاد هم خرج خودم میشه در حد پول باشگاه و ....

و ایشون توقع دارن خریدای خونه رو هم خودتون انجام بدین؟؟

یعنی نه پول واسه خودتون میدن نه خرید خونه

و ایشون توقع دارن خریدای خونه رو هم خودتون انجام بدین؟؟یعنی نه پول واسه خودتون میدن نه خرید خونه

هیچ پولی نمیده میدونه که من از باشگاه و لیزر و..... اضافه نمیارم ولی بزای مهمونی هم پول نمیده خرید هم نمیکنه میگه من از این لوس بازی ها خوشم نمیاد