2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر جمله بندی و حرف زدن کامله مثل بزرگسال ولی حروف رو بعضیاشو کامل نمیگه بچگونه حرف میزنه که میبر ...

پسر من مثلا ب خاله میگه آله و خیلی چیزا تلفظ اشتباه گفتار درمانی گفت دو جلسه در هفته ک هر جلسه۵۰۰حس میکنم خیلیه...پسر شما میره گفتار درمانی عوض شده؟

پسر من مثلا ب خاله میگه آله و خیلی چیزا تلفظ اشتباه گفتار درمانی گفت دو جلسه در هفته ک هر جلسه۵۰۰حس ...

دخترم رو چند ماه پیش بردم گفتار درمان همکاری نداشت گفت بزار ۴سالش تموم بشه بیارش الان قراره این هفته باز ببرم خدا کنه همکاری کنه منم دارم دق میکنم از غصه 

خیییلی از حروف رو نمیگفت الان چند ماهه بهتر شده ولی هنوز زیاد مفهوم نیست 

مثلا بیسکوییت رو میگه بیددویید

دخترم رو چند ماه پیش بردم گفتار درمان همکاری نداشت گفت بزار ۴سالش تموم بشه بیارش الان قراره این هفته ...

پسر منم اینجوری حرف میزنه باهاش ام میخام کار کنم اصلا همکاری نمیکنه گوش نمی‌ده گریه می‌کنه 

بقیه میفهن چی میگه ؟؟؟ بچه خواهرم داره میره پیش دبستانی امسال خداییش من نمیفهمم چی میگه گفتار درمانی ...

خب مهد که بدتره بقیه بچه ها مسخره میکنن 

من از این غصه که بچم خجالت بکشه میمیرم😭😭

پسر منم اینجوری حرف میزنه باهاش ام میخام کار کنم اصلا همکاری نمیکنه گوش نمی‌ده گریه می‌کنه

میفهمم چی میگی 

طفلیا خیلی اذیت میشن 

منم هزینه گفتار درمانی برام سنگینه ولی نمیخام بخاطراینکه حرفشو نمیفهمن اعتمادبه نفسش بیاد پایین 

از خیلی چیزا دارم میزنم بتونم ببرمش