2777
2789
عنوان

با وجود بی بی چک مثبت پریود شدم

186 بازدید | 21 پست

من دارو هم نخورده بودم .اقدام هم نکردم برای بچه .چند روز پیش بی بی چک دو تا زدم مثبت بود .گذاشتم موعدم بگذره برم ازمایش بدم که امروز پری تشریف اورد.

پس بی بی چک هم مثبت کاذب داره همینجوری

البته من علامت خاصی هم برای بارداری نداشتم فقط چند بار حالت تهوع داشتم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لانه گزینیه

نه پریوده مثل دوره های قبلمه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

حالا من ۵ ۶ روزه پری نشدم علائمشو دارم امروز غروب بیبی زدم منفی شد🤔

اینم برام پیش اومده چند بار

منم همینوط اولاش بی بی منفی میش  همههه ی علائم را داشتم ولی خب اقدام نکردم بعدش ازمایش دادم باز منفی بود بعد ازمایش تست دادم مثبت شد رفتم سونو هیچی نشون نداد باز بعد سونو  دوروز خونریزی داشتم و سه روز لکه بینی دیکه نمی دونم چی بود پریودی بود یانه الانم باز علائم ان چنانی ندارم فقت پهلو و شکمم درد میکنه بی بی زدم بااااز مثبت شد چه مرگشه آخه 

منم همینوط اولاش بی بی منفی میش همههه ی علائم را داشتم ولی خب اقدام نکردم بعدش ازمایش دادم باز منفی ...

عه چه عجیب.حالا میخوای چیکار کنی؟ 

عه چه عجیب.حالا میخوای چیکار کنی؟

خب سونو گفت شاید بچه بالای یک ماه  واسه همو نسون نمیدع ولی خودم احساس می کنم یا بی بی اشتباه میکنه یا بچه م خارج از رحمه ولی هیچکاری ازم بر نمیاد هرچی خدا بخواد بزار همون بشه

خب سونو گفت شاید بچه بالای یک ماه واسه همو نسون نمیدع ولی خودم احساس می کنم یا بی بی اشتباه میکنه ی ...

چرا هیچ کاری از دستت برنمیاد.خب الان سونو دیگه باید نشون بده همه چیو .ازمایش هم نشون میده .

خارج رحم خیلی خطرناکه دور از جون اگر باشه نباید ساده بگیری

خب سونو گفت شاید بچه بالای یک ماه واسه همو نسون نمیدع ولی خودم احساس می کنم یا بی بی اشتباه میکنه ی ...

ممکنه هم حاملگی پوچ داشتی 

یه بار همچین تجربه ای داشتم 

ازمایشم و بی بی مثبت بود اما سونو چیزی نشون نمیداد و 

ازمایش رو هر روز تکرار میکردم که ببینم بتا چطور میره بالا که کم میشد بجای اینکه بره بالا و در نهایت خونریزی شروع شد و تموم شد

چرا هیچ کاری از دستت برنمیاد.خب الان سونو دیگه باید نشون بده همه چیو .ازمایش هم نشون میده .خارج رحم ...

خب شوهرم بچه نمی خواد اکه دربارش باهاش حرف میزنم که حس می کنم خارج از رحمه شوخی مییگیره  و میکه خوبه دکتر نشدی بعدشم همش سرکارع وگرنه باید بزم ازمایش بدم باز این بار حتما مشخص میشه اکه منفی باشه هیچ ولی اکه مثبت باشه باید برم دکتر اونوقت احتمال خارج از رحم بیشتره وگرنه بخدا من خودم حس میکردم باردارم کلا بهم ریخته بودم قشنک حس می کردم بچه داره تغذیه میکیره نمی دونم چیشد یه دفعه علائمام کم شدن

ممکنه هم حاملگی پوچ داشتی یه بار همچین تجربه ای داشتم ازمایشم و بی بی مثبت بود اما سونو چیزی نشون نم ...

ازمایشم منفی بود آخه 

خونریزیت چطور بود یا دردش چجوری بود ؟ من اینبارکه خونریرزی داشتم خس می کردم تخمدان هام میسوزه و رحمم درد داشت

ازمایشم منفی بود آخه خونریزیت چطور بود یا دردش چجوری بود ؟ من اینبارکه خونریرزی داشتم خس می کردم تخ ...

یادم نیست قضیه چند سال پیشه .دقیق یادم نیست ولی میدونم دکترم بتا رو چک میکرد و همزمان سونو واژینال داد.

اگر دارو خوردی برای بارداری شاید بخاطر دارو مثبت میشه بی بی چک

یادم نیست قضیه چند سال پیشه .دقیق یادم نیست ولی میدونم دکترم بتا رو چک میکرد و همزمان سونو واژینال د ...

نه بابا یک سالع ازدواج کردم هیچی نخوردن ولی اقدامم نکردم فقت جلوگیری می کنیم یک ماه پریودیم عقب افتاد مشکوک شدم دیکه تست میدادم همش منفی میشد ولی الان همش مثبت میشن صبر کن عکسشو بزام هاله ی کمرنک نشون داده