بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینوط اولاش بی بی منفی میش همههه ی علائم را داشتم ولی خب اقدام نکردم بعدش ازمایش دادم باز منفی بود بعد ازمایش تست دادم مثبت شد رفتم سونو هیچی نشون نداد باز بعد سونو دوروز خونریزی داشتم و سه روز لکه بینی دیکه نمی دونم چی بود پریودی بود یانه الانم باز علائم ان چنانی ندارم فقت پهلو و شکمم درد میکنه بی بی زدم بااااز مثبت شد چه مرگشه آخه
خب سونو گفت شاید بچه بالای یک ماه واسه همو نسون نمیدع ولی خودم احساس می کنم یا بی بی اشتباه میکنه یا بچه م خارج از رحمه ولی هیچکاری ازم بر نمیاد هرچی خدا بخواد بزار همون بشه
چرا هیچ کاری از دستت برنمیاد.خب الان سونو دیگه باید نشون بده همه چیو .ازمایش هم نشون میده .خارج رحم ...
خب شوهرم بچه نمی خواد اکه دربارش باهاش حرف میزنم که حس می کنم خارج از رحمه شوخی مییگیره و میکه خوبه دکتر نشدی بعدشم همش سرکارع وگرنه باید بزم ازمایش بدم باز این بار حتما مشخص میشه اکه منفی باشه هیچ ولی اکه مثبت باشه باید برم دکتر اونوقت احتمال خارج از رحم بیشتره وگرنه بخدا من خودم حس میکردم باردارم کلا بهم ریخته بودم قشنک حس می کردم بچه داره تغذیه میکیره نمی دونم چیشد یه دفعه علائمام کم شدن
یادم نیست قضیه چند سال پیشه .دقیق یادم نیست ولی میدونم دکترم بتا رو چک میکرد و همزمان سونو واژینال د ...
نه بابا یک سالع ازدواج کردم هیچی نخوردن ولی اقدامم نکردم فقت جلوگیری می کنیم یک ماه پریودیم عقب افتاد مشکوک شدم دیکه تست میدادم همش منفی میشد ولی الان همش مثبت میشن صبر کن عکسشو بزام هاله ی کمرنک نشون داده