2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بیایین بگین بد گفتم

728 بازدید | 46 پست

پسرم چند روزه مریضه جایی نمیبرم خودمم که خونه هستم حتی پدرم که تصادف کرده رفتم بیینمش پسرم رو نبردم حالا امروز مادرشوهرم پسرم رو با بردارشوهرم برده بیرون با ماشین منم به شوهرم گلایه کردم پسرم حال نداره من جایی نمیرم که پسرم خوب بشه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد رفتم طبقه پایین مادرشوهرم میگه بچه ماشین خوابید ها منم گفتم اونکه حال نداره حال بیزون رفتن نداشت خونه هم اومد خوابید مبگه خودش به عموش گفت این اخلاقش خوب نیست بچه مریض مبشه میبره بیرون یا جیزهای مضر میده من باید چندبار سفارش کنم نده  

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

نمیدونم والا.من بودم ناراحت نمیشدم.هوا که سرد نیست بگم بدتر میشه.تازه از نظر من بچه کمی بیرون بره تو مریضی براش خوبه حال و هواش عوض میشه.البته جایی که بچه کوچیک نباشه اوناروهم مریض کنه

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه های من ۴ و ۵ ساله 

مریض بد حال بودن دسشویی نمی‌تونستن برن مادرشوهرم اومد پیاده بردشون بیرون 😐 منم عصبی شدم غصه خوردم خود خوری کردم ولی چیزی تغییر نکرد . بیخیال عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نمیگی همون اول چرااااا

باید هی خب خب بز بز کو کو کنیم حتمااااا

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

عب نداره اتفاقا مریض بیرون بره خوبه حال و هواش عوض میشه

اخه بچه فقط استفراغ میکنه واسهاله با این حال خوبه

ازش که کار نکشیده، نشستن روی صندلی ماشین حکم استراحت کردن تو خونه رو داره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بعد رفتم طبقه پایین مادرشوهرم میگه بچه ماشین خوابید ها منم گفتم اونکه حال نداره حال بیزون رفتن نداشت ...

بچه رو نفرست پیشش

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نمیگی همون اول چراااااباید هی خب خب بز بز کو کو کنیم حتمااااا

عزیزم تایپ کردم گفتم زیاد میشه نمیخونن

بچه رو نفرست پیشش

ی ساختمانیم میره عادت کرده