2777
2789
عنوان

من واقعا به چه دردی میخورم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 40 پست

عزیزم بنظرم بزرگترین مشکل کسی ک افسردگی میگیره اینکه اعتقاد ب داشتن خدای مهربون کم میشه همیشه احساس میکنه خدا دوستش نداره و نگاهش نمیکنه 

عزیزم ب این فکر کن ک خدا خیلیییییی مهربون و دوست داره اعتقاد ب داشتن خدای مهربون و ورزش و شکر گذاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از همتون...من تو شهر غریبم..خانواده ی شوهرم پیشمون هستن که رابطشون باهامون خوب نیست..بعد از زایمانم وزنم به ۱۰۰ کیلو رسیده.وزن قبلیم ۶۸ کیلو بودم..باشگاه نمیتونم برم چون نمیدونم بچمو کجا بزارم؟بچه هم راه نمیدن...

زبون و فرهنگ و ... با ما خیلی فرق میکنه..شهرمونم کوچیکه و یه شهر کاری هست...یه دونه پارک بیشتر نداره...سینما نداره...

قشنگیهای زندگیتوببین به داشتن دوتابچت افتخارکن خودتوبا بالاترازخودت مقایسه نکن دیدت عوض میشه

یه دونه پسر دارم گلم...بخدا اهل مقایسه کردن نیستم..مشکلم اینه که خیچی دیگه به چشمم نمیاد..دیگه هیچ حسی به هیچ چیزی یا هیچ کسی  ندارم

عزیزم حتماااا برو ی مشاور..اگه میتونی واسه خودت ی کاری جورکن..

خیلی دوست داشتم یه کاری داشته باشم...اما با بچه ی سه ساله کجا میتونم کار کنم...حتی شوهرمم بدش میاد از کار کردنم..اوایل ازدواجم خیلی خیلی بحث و دعوا داشتیم بر سر همین موضوع

انشاالله زودی عروسی کنی عزیزم

مرسی گلم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
کاملا درکتون کردم، با مشاور یا روانشناس حرف زدین؟  اگه دوست داشتین میتونیم خصوصی با هم صحبت کن ...

نه با روانشناس و دکتر حرف نزدم..بخدا شرایط مالیم الان یکسال و نیمه خیلی افتضاحه..شارژ و اینترنت و خرج خورد و خوراکمون بنده خدا بابام اینا میدن..درآمد شوهرمم میره همش بابت وام و قسط...

ممنونم آفرودیت مهربونم...من یه دوست مهربون دارم که وقتی باهاش میحرفم آرومم میکنه...اما از ته ته دل هیچوقت حالم خوب نیست...قربونت برم که این قدر مهربونی..فقط واسم دعا کن...من از بچگی مامان و بابام خیلی دعوا میکردن و کتک کاری میکردن..دوران مجردیم لحظه به لحظم با ترس و استرس سپری شد...بخدا میرفتم مدرسه تو این غم و غصه بودم که نکنه دوباره مامان و بابام دعواشون بشه و مامانم کتک بخوره...میومدم خونه کم حرف میزدم که بابام ازم عیب و ایراد نگیره که بخواد جر و بحث بشه..خیلی دلم پره...خیلی...نشستم الانم کلللللی گریه کردم...فقط خدا میتونه حالمو خوب کنه...

خواهرم افسردگي داري حداقل بزن تو نت ببين بايد چيكار كني يا شبكه گنج حضور ماهواره رو ببين

نگاه نکردم شبکه ی گنج رو.نگاه میکنم از این به بعد...الهی بمیرم واسه خواهرت...خدا هم به اون هم به من کمک کنه.خیلی سخته..فقط خدا میدونه این حالو...

عزیزم ۱۴ تا صلوات برات فرستادم ان شااالله مشکلت حل میشه .... هرکاری میکنی توروخدا اصلا دست رو بچه ات ...

ازت خیلی ممنونم عزیزم...وقتی بچمو میزنم از خدا آرزوی مرگ میکنم...الهی تیکه تیکه بشم براش...

عزبزم خدا بزرگه .این گه نشد بهتره بری پیش دکتر .شما زندگی خوبی داری اونطور که فرمودین دلیلی واسه نار ...

شوهرم الان بهم زنگ زد...بهم گفت چندروز دیگه که اومدم میریم پیش دکتر..

گلم ختم سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح رو بردار زندگیت بجایی میرسه ک همه عقلها حیروون میمونه بعدم ...

آره حرفات درسته..انشاالله بتونم راهمو پیدا کنم...فقط از خدا کمک میخوام...چله ی زیارت عاشورا و حدیث کسا و... برداشتم...