2777
2789
عنوان

دعام کنین جواب آزمایشم خوب بیادوگرنه بایدبچموسقط کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 605 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستهآره😍من چندسال قبل عضویت خواننده خاموش بودم تااینکه سال۹۹عضوشدمبراامضات صلوات فرستادم💟خداحفظشو ...

منم از ۹۶ خاموش میخوندم تا اینکه ۹۹ عضو شدم 

قربونت گلم محبت کردی 

منم برای تو دلیت فرستادم 

💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ممنون مهربون،ان شاا،،،به دعاهای نی نی سایتیامعتقدشدمچقدرمهربون وپیگیروعالی هستینبخداسرتاسرانرژی😍😘

عزیزدلم خدارو شکر 

الهی همیشه شاد باشی 

میشه برای منم دعا کنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

گلم من یک به ۲۱۹بودم ولی براقلب نفرستادوسونواآنومالی رفتم گفت ضربان قلب طبیعیهشماآنومالی رفتی؟

خدا رو شکر  آره من آنومالی رفتم گفت ضربان قلبش خوبه مشکلی نین ولی برای اینکه خیالمون راحت باشه یه اکو قلبم برو 

خدا رو شکر آره من آنومالی رفتم گفت ضربان قلبش خوبه مشکلی نین ولی برای اینکه خیالمون راحت باشه یه اک ...

ان شاا،،،خیره وچیزی نیس،نگران نباش گلم

رفتی جوابشواینجابهم بگو

وخدایی که بشددددت کافیست❣