2777
2789
عنوان

دعام کنین جواب آزمایشم خوب بیادوگرنه بایدبچموسقط کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 605 پست
محتاج دعای همگیتون هستم دوستان عزیز مهربونمجواب آزمایش گرفتم والان تومطب دکترم تانوبتم بشه🥺خیلی نگر ...

عزیزم چه خبر؟

کاش وقتی جواب و گرفتی عکس از آزمایش می ذاشتی اینجا

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mamanyasnajoooooon‍ @بیداررری‍ @مامان،مهدیار‍ @گل_نرگس_2‍ @یانورvr‍ لطفاً براشون دعا کنید ممنون

سلام گلم الهی همه چیز خوب باشه حمد میخونم و صلوات میفرستم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام گلم الهی همه چیز خوب باشه حمد میخونم و صلوات میفرستم

سلام دستت درد نکنه خواهر جون 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام دوستای گل ومهربونم

ممنون که بفکرم بودین ودعاکردین وپیگیرسلامتی جنین وتاپیکم بودین💟

خیلیاازم خواستین خبرشوبدم که گفتم توهمین تاپیک میزارم چون تعدادتون زیاده ونمیتونم تک به تک جواب بدم خوبان،شرمنده

واقعاممنون ازدعاهای شماخوبان

به لطف خداواعمه ودعاهای شماعزیزان،جواب سونو آنومالی و آزمایش آمنیوسنتزم خوب بودوبچم مشکلی نداشت😍

چقدرخوشحالم هنوزآدمای مهربون وخوش قلبی مثه شماها وجودداره

منم مثه بقیه دوستان به دعای نی نی سایتیامعتقدشدم🥰

بازم ممنون مهربونا

ان شاا،،،بهترین هابرای خودتون اتفاق بیفته وچندین برابردعاهای قشنگتون برگرده به خودتون❣️

وخدایی که بشددددت کافیست❣