2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر الان ۱۳ سالشه بعضی وقتها از بس حرف میزنه سرمون درد میگیره

ای کاش پسر منم حرف بیاد انقد حرف بزنه مخ منو بخوره فقط حرف بیاااد هئ!!!! خیلی ناراحتم

پسر منم ۳ سال و ۹ ماه شد دوز از جونش اینم مثل لال ها هیچی تکرار نمیکنه بابا بزوووور ماهی یه بار بگه ...

دور از جونش 

ای جونم❤

راستش دقیق نمیدونم پسر عموم خیلی سال پیش رفته

اما نگران نباش عزیزم

خوب میشه مطمئن باش

باهاش سعی کن اروم اروم حرف بزنی 

سلامت باشه❤

صبح میشه این شب :)

من شنیدم کلا پسرا دیرتر از دخترا زبون باز میکنن داداشم با اشاره میگفت مثل لال ها، دکتر هم نبردیم خود ...

جدی میگی؟ روحیه گرفتم... آخه شوهرم میگه کاردرمانی الکی الکی رو بچه ها ممکنه اوتیسم بخونن اعصابم خرد میشه .دور وریام میگن گفتار درمانی خوبه

جدی میگی؟ روحیه گرفتم... آخه شوهرم میگه کاردرمانی الکی الکی رو بچه ها ممکنه اوتیسم بخونن اعصابم خرد ...

آره فقط الان بیا ببین چند متر زبون داره انقدرم حرف میزنه سرمون درد میگیره، نه عزیزم چه ربطی به اوتیسم داره آخه، شما ببرش گوش نکن

چند سالشه عزیزم ؟پیش گفتار درمان یا متخصص مغز و اعصاب کودکان بردیش؟

۳ سال و ۹ ماهشه از مغزش ام آر آی گرفتیم همچیش سالم بود ازش آزمایش خون کلی گرفتیم بازم سالم بود اخه دیرم راه افتاد ولی ماشالله بعد راه افتادنش جوری میدوعه انرژیش باور نکردنیه. الان منتظر حرف زدنشیم. گفتار درمانی یه جلسه بردیم دیگ نبردیم

آره فقط الان بیا ببین چند متر زبون داره انقدرم حرف میزنه سرمون درد میگیره، نه عزیزم چه ربطی به اوتیس ...

اخیییی عزیزم.... خیلی خوشحالم برای پسرت . آره باید ببرم خیالم راحت تر شه