2777
2789
عنوان

بختم بخاطر شرایطم بسته اس 🤣🤣🤣🤣

1156 بازدید | 93 پست

اول تو ی شهر کوچیکم اینجا نمیشه با کسی دوست بشی دوم اینکه تو ی شهر داغون دانشجوام فرهنگشون متفاوت و اصلاااا بهم نمیخوریم بدرد رابطه نمیخورن سوم اینکه بچه های دانشگاه مفت نمی ارزن و اصلا من نمیخوام طرف دانشجو باشه بگید چ غلطی باید بکنم اصلا؟؟ هر چی هم میاد سمتم بدرد نمیخوره خودمم زیاد تو اجتماع نیستم بخاطر شهرمون طوری نیست بشه بری بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین اینجوری تو میگی خودت خودتو باختی که

خب چیزی به ذهنم نمیرسه اخه رابطه مجازی هم اصلاا نمیخوام حالم بهم میخوره برای پسرا حضوری اهمیت نداره چ برسه مجازی

خب چیزی به ذهنم نمیرسه اخه رابطه مجازی هم اصلاا نمیخوام حالم بهم میخوره برای پسرا حضوری اهمیت نداره ...

منم از مجازی خیری ندیدم وافعا 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

بنظرم روابط خانوادم خیلی مهمه 

مثلا همکار پدر و مادرت .. همسایه ها ... هم‌ محله ای ها که تو مراسمات مهم تو مسجد و روضه ها ک دعوت‌میشین..

برادرهای دوستاتون 

فامیل نزدیک فامیل دور میتونی مثلا اگ با دختر خالت راحتی بگی شاید تو فامیل های همسرش پسر باشه و بخاد ازدواج کنه

ببین ب قول دختر خالم‌میگه باید یجور رفتار کنی هر پسری دنبال زن یاشه اول تو رو معرفی کنن همه باید یه چیزی ازت ببینن به من‌میگفت خب من برم تعریف چی تو رو بکنم😂😂گفت حداقل یکار خونه بکن یه خودتی نشون بده..

صبر کن ارشد بخون شاید اونجا بهتر باشه یا وایس شاغل بشی

معرف های شهرتون مراجع کن تو سایت های ازدواج

خودت با یکی ک تقریبا میشناسی اشنا شو از طریق اینستا

از طریق گروه های شهرتون شاید کسیو پیدا کردی

کلاس های بیرون شرکت‌کن شاید کسی پیدا شد