2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که قرص اعصاب خوردن ترک کردنش راحت بوده⁉️😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 55 پست
من هر سه تای این قرص و خوردم بهت تأکید میکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان یک دفعه قطع نکنشون من فلوکست ...

الان ترک کردی؟؟

من اگه اعصابم رو سیستم ادرارم تاثیر نمیزاشت عمرا میرفتم سمت دکتر اعصاب😭😭😭

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من هر سه تای این قرص و خوردم بهت تأکید میکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان یک دفعه قطع نکنشون من فلوکست ...

ببخشید الان شما راحت تونیستید قطعش کنین چه حس و حالی دارن بعد درمانتون ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ترک کردی؟؟من اگه اعصابم رو سیستم ادرارم تاثیر نمیزاشت عمرا میرفتم سمت دکتر اعصاب😭😭😭

نه چون واقعا استرس شدید دارم و احتیاج دارم به این قرصا نخورم از استرس دیوونه میشم 

فقط کوییتاپین رو قطع کردم چون خیلی برام خواب آور بود 

فلوکسیتن میخورم اون یکی رم میخورم ولی مرتب نه ولی می‌خورمش 

پزشک کمش میکنه مثلا من روزی دوتا فلوکستین 20 و یدونه 10میخوردم الان فقط یدونه میخورم

من از کم برده برا زیاد از چهار روز دیگه باید دوتا20بخورم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

🫂🫂😭😭چشم تا شش ماه بخورم یکم ارام بشم😭

عزیزدلم الاهی خدا دلتو اروم کنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان ترک کردی؟؟من اگه اعصابم رو سیستم ادرارم تاثیر نمیزاشت عمرا میرفتم سمت دکتر اعصاب😭😭😭

ببخشید عزیزم مگه چجوری میشه که روی سیستم ادرار تاثیر میذاره ؟؟؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

من از کم برده برا زیاد از چهار روز دیگه باید دوتا20بخورم

خب حتما اثر نداشته منم اول یکی میخوردم بعد سه تا الان داره کم میکنه چون اصلا فایده نداره جواب نمیده

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐