2777
2789

یکی از عضای خانوادتون بخواد خونه بخره پولش کم میاد نقدی کلی کمک کنید بازم ازتون درخواست کمک کنه و از شما طلا دلارتونو بخواد که خونه ی که خریده از دستش نره

شماهم بدین ولی چندبار بگین به خودش و همه دلار با دلار طلا به گرم بهم برگردون هرموفع دستت اومد

ولی الان که قراره دست عضای خانوادتون پول بیاد بگه نه دلار زیاد میشه 3سال گذشته طلا کلی گرون شده باید نصف کنید نصفشو بگیرید نصفشو نگیرید ازم

چیکار باید کرد حق باهاشه یا نیست؟ 

به کمکتون نیاز دارم؟ 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه همچین خریتی کردم برامن زیادنبودش ولی تقریبا۱۱گرم طلاامانت خونه پدرم داشتم طلاگرمی ۳تومن بودش برده فروخته حالا حالاهم نداره برگدونم منم بهش گفته بودم اول برج ۲میخوام حالاپول خودموبایدگدایی کنم ازش 

برادرم میده ولی نصف میشه مثلا دلار اگه 4هزار باشه میکنه دوهزار طلا 8گرم باشه میشه 4گرم

ن عزیزم این و حرف چرتیه 

شما متاهلید؟

برادرتونن چطور؟

واقعا که عوض تشکرش هست حق مارو هم خوردن ندادن