2777
2789
عنوان

بچها بحث زندگیمه

101 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲تا بچه دارم 

ویه خونه دارو ندارمون

از وقتی ج  نگ شد کار شوهرم خراب شد 

مشاور املاک 

یعنی ۲ماهه با صفر تومان درامد خیلیم تلاش میکنه 

ولی بخاطر شرایط کشور کلا کساد بازار 

چندتا شرکت رفت برای کارولی بخاطر سنش قبول نکردن 

تحصیل کردست 

حالا میگه خونمونو بفروشیم یه ماشین بخریم 

و یه خونه ۷۰ متری چند سال ساخت بخرم داخلشو دیزاین کنم بفروشم 

خودمونم بریم یه خونه اجاره کنیم

یعنی کارش بشه خرید خونه های کوچیک و بازسازی و فروش 

شما بودین قبول میکردین؟؟

دوستان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم یه همفکری کنید با من

نه عزیزم ریسک بزرگیه درحال حاضرم ک مسکن رکود....مگرآدم پول زیاد داشته باشه بگیره برا ۳سال بعد بفروشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نه عزیزم ریسک بزرگیه درحال حاضرم ک مسکن رکود....مگرآدم پول زیاد داشته باشه بگیره برا ۳سال بعد بفروشه

خودمم راضی نیستم 

البته خونهای کوچیک همیشه مشتری خودشو داره

دوستان 
خودمم راضی نیستم البته خونهای کوچیک همیشه مشتری خودشو داره

من ب شخصه خونه ای توش زندگی میکنم‌رو سرمایه حساب نمیکنم..وبه اصطلاحی اهل ریسک نیستم...دیگه شانسیه و بستگی داره ب بالاو پایین شدن قیمتا

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خودمم راضی نیستم البته خونهای کوچیک همیشه مشتری خودشو داره

شوهرت خودش املاکی باز بهتر میتونه پیش بینی کنه شرایط رو