2777
2789
عنوان

ژل لب زدم عکسشو میزارم نظر بدید🥲🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 37 پست
مبارکت باشه قشنگهفقط یکم تاج لب هات تیز شدهچقدر هزینش شد

فداتشم عزیزم اره ورمش کامل نخوابیده و ترمیم هم مونده

با ترمیم ۱۸۰۰

بدون ترمیم ۱۲۰۰ 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نیم سی سی به بالا نیم سی سی پایین کلا؟خوب شده.قیمت هر سی سی چقدر شد؟منم میخوام برم دردش زیاد نب ...

نه ۷۰ تا بالا زد 

۳۰ تا پایین چون لب پایینم رو خودم داشتم بیشترشو زد به لب بالام

هزینه ۱ سیسیش ۱۲۰۰

اره درد داشت ولی قابل تحمله 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

مبارکت باشه لب بالات کنارهاش خالیه یا تو عکس اینطوریه

تو عکس اینطوریه از نزدیک قشنگتره ولی بازم ترمیم مونده 

میتونم بپرسم کجا زدی

منظورت شهره یا..؟

اگه منظورت شهره من دزفول زدم 

نه ۷۰ تا بالا زد ۳۰ تا پایین چون لب پایینم رو خودم داشتم بیشترشو زد به لب بالامهزینه ۱ سیسیش ۱۲۰۰اره ...

چه خوب واقعا

قیمتش هم فکر کنم خوب شده

من گرون تر بود پرسیدم

قشنگه مبارکت باشه عزیزم

چه خوب واقعاقیمتش هم فکر کنم خوب شدهمن گرون تر بود پرسیدمقشنگه مبارکت باشه عزیزم

شاید پیش شما گرونه چون خوزستان قیمت ژل زیاد نیست البته بعضی شهراش

فداتشم❤️

جدی؟سِری میزنه؟کوی منظورت چیه

پما بی حسی میزنن که درد رو خیلی کمتر میکنه 

چقدررر خوب واقعاااا عالیهههخوب کردییی🤍

❤️😙