2777
2789
عنوان

تا حالا شده از لطفتتون سواستفاده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم قول داده امسال بریم ازین جا دعا کن برام

الهی هر چه زود تر شرایطش جور شه برین 

ببین من اسنپشون بودم ارایشگرشون آشپز نظافتچی خونشون وقتی مهمون داشتن کارگر خاهر شوهر مادر شوهر بودم مریض بودن می‌بردم می‌آوردم ولی دستشون رو شد کلا گذاشتم کنار

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اصلا اونقدر روشون زیاد شده بود که دیگه شوهرای خواهرشوهرامم تیکه می نداختن بهم یه دعوای درست وحسابی ر ...

خوب کردی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اصلا اونقدر روشون زیاد شده بود که دیگه شوهرای خواهرشوهرامم تیکه می نداختن بهم یه دعوای درست وحسابی ر ...

هی خواهر من مادر دامادشون ینی مادر شوهر خواهر شوهرم به من دستور میده بعدم میگه من با تو راحتم

امشب دختر عمه شوهرم کلافه شد به خواهر شوهرم گفت بابا یک دقیقه بگیر بچت رو مادر هم میخواد بچه

خب دیگه شمامشکل از خودته واقعااگه بیکاری مفت کارمیکنی‌کمک ماهم بیا

بی شک باران زیباترین نعمت خداست