به خانواده همسرم کمک میکنم توی کارها مثلاً به مادر شوهر توی آشپزی یا غذا میبرم براشون یا به خواهر شوهر او بچه داری حالا اینا فکر میکنم وظیفه من شده .میخواستن برم بیرون دسته جمعی بعد به من میگن ما میریم تو شام بزار برامون یا خواهر شوهرم کلا نوزادشو میده به من تو مهمونی ها نگه دارم
ببین من اسنپشون بودم ارایشگرشون آشپز نظافتچی خونشون وقتی مهمون داشتن کارگر خاهر شوهر مادر شوهر بودم مریض بودن میبردم میآوردم ولی دستشون رو شد کلا گذاشتم کنار
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
اصلا اونقدر روشون زیاد شده بود که دیگه شوهرای خواهرشوهرامم تیکه می نداختن بهم یه دعوای درست وحسابی ر ...
خوب کردی
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم