2777
2789
خودش زبون داره سوال کردم قضاوت اگه بود مثل تو ازین خزعبلات سر هم میکردم

به احتمال خیلی زیاد سنش کمه و چیزی نمیدونه بعدشم مردم باید بهت جواب بدن چین چی نیستن ؟

دختری که آینده را دید💙🦋

به احتمال خیلی زیاد سنش کمه و چیزی نمیدونه بعدشم مردم باید بهت جواب بدن چین چی نیستن ؟

اگه اینقدر سنش کمه که زبونش بند میاد جاش نی نی سایت نیست

دوما از تاپیکای قبلیش مشخصه زبونداره

سوما من باید به تو جواب پس بدم بایت سوالم از یه نفر دیگه که شش تلی تورو قورت میتونه بده؟!!!

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینقدر سنش کمه که زبونش بند میاد جاش نی نی سایت نیستدوما از تاپیکای قبلیش مشخصه زبوندارهسوما من ...

اینجا سایت عمومیه و صاحبش شخص دیگه ای هست اون بخواد ورود ممنوع میکنه پس اگه نکرده به شخص دیگه ای مربوط نیست😊

دوما حرف من اینه که با ایموجی به دیگران تهمت همجنس گرایی نزن ، این ایموجی چون واسه توعه این معنی میده قرار نیس برای بقیه هم همین باشه 

سوما اونی که دنبال قورت دادن شخص خودتی وگرنه چیزی که من از این کاربر دیدم یه مادر هست با یه بچه 

دختری که آینده را دید💙🦋

اینجا سایت عمومیه و صاحبش شخص دیگه ای هست اون بخواد ورود ممنوع میکنه پس اگه نکرده به شخص دیگه ای مرب ...

اولا بله ممنوع شده از طرف صاحبش برای زیر ۱۸ سال کو گوش شنوا 

دوما جوابتو بارها دادم قضاوت اگر میکردم سوالی نمیبود جملم این تویی که داری تهمت علکی میزنی من قضاوت کردم.

سوما مادر هم میتونه رنگین کمونی باشه 

چهارم مهم خود اون کاربر اسی که اعتراض نکرد از حرفم و سوال پرسید رنگین کمونی یعنی چی و دیگه این ایموجیو نمیزاره وقنی که فهمید معنی درستی نداره در سایت غیراخلاقی نی نی سایت اونم کنار عکس شخصیش!!!!

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....