2777
2789
نمیدونم ولی یه ۱۰روزی بود دعوا نکردیم گفتم بزار یه دعوا جانانه راه بندازم😑😂😂 فکر کن چقدر بد گفتم ...

اگه خونه هاتون نزدیکه برو پیشش از دلش در بیار 

گناه داره طفلی 

منم ظهر از شوهرم ناراحت شدم البته من وقتی نارلحت میشم لال میشم و خیلی کم میتونم دعوا راه بندازم حتی نگفتم ک از چی ناراحتم اومد از دلم در بیاره گفتم ول کن حوصله ندارم 

الانم باهاش حرف نمیزنم ولی اون حرف میزنه😂

هم میخوام قهر بمونم هم منتظرم بیاد نازکشی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خونه هاتون نزدیکه برو پیشش از دلش در بیار گناه داره طفلی منم ظهر از شوهرم ناراحت شدم البته من وق ...

۵ماهه ازدواج کردم‌..

رفته سر کار فعلا نمیاد

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

۵ماهه ازدواج کردم‌..رفته سر کار فعلا نمیاد

اخی عزیزم

خب بیا یه کاری کن 

یه پیجی هست سوپرایز تلفنی داره و قیمت خیلی مناسب

شماره همسرتو بده بهش زنگ بزنه فردا 

فقط اگه میخوای امشب بهش پیام بده ک فردا تماس بگیره 

اگه خواستی پیج رو بدم

اخی عزیزمخب بیا یه کاری کن یه پیجی هست سوپرایز تلفنی داره و قیمت خیلی مناسبشماره همسرتو بده بهش زنگ ...

قیمتش چقدره؟ 

صبح تا ۱۲سر کاره گوشی دستش نیس ۱ می خوابه تا ۴ 

دوباره ۴ میره سر کار. تا ۷

جواب خودم فردا میده حالا بده پیجش ضرر نداره شاید جواب نداد

من ۱۰۰ میگیرم، همین الان زنگ میزنم، تازه تمام بدرفتاری‌هاتون رو هم گردن میگیرم. چطوره؟!

مایل بودین شماره بدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

فعلا نامزدیم

یبار با نامزدم و مامانم اینا رفتیم بیرون،بعد اون روز من حالم زیاد اوکی نبود نامزدمم میدونست یهو شروع کردم صحبت کردن

اونم جلو همه گفت عه وایسین نبات من داره صحبت میکنه 

همیشه بم میگه قندم یا نباتم ،میگه شیرینی🥲🤣🤣

متعهد به پسر قشنگ خوودم🎀

من ۱۰۰ میگیرم، همین الان زنگ میزنم، تازه تمام بدرفتاری‌هاتون رو هم گردن میگیرم. چطوره؟!مایل بودین شم ...

اگه فردا جواب نداد خبرت می کنم😂😂😂 الان خوابه