2777
2789
عنوان

کاش مجردمونده بودم

564 بازدید | 49 پست

از زندگی متاهلیم راضی ام اما نمیتونم لذت ببرم 

چون جسمم خونه شوهرمه اما تمام فکرم ذکرم قلبم خونه بابامه ک داره چکار میکنه حوصلش سر رفته یا نرفته و…

مجرده بابام و تنها…جز من فرزند دیگه ای نداره و مامانم فوت شده

کاش راضی میشد ازدواج کنه اما نمیکنه۱۰ ساله😭

مثلا تازه عروسم ولی لذتی نداره زندگی برام

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،خیلی درکت میکنم ،منم تو شرایط تو  هستم...

مادرم سال ۹۴ فوت شده و پدرم تن به ازدواج نداد و نمیده ...

تنها توی روستا زندگی میکنه ،دلم براش کبابه 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
عزیزم ،خیلی درکت میکنم ،منم تو شرایط تو هستم...مادرم سال ۹۴ فوت شده و پدرم تن به ازدواج نداد و نمید ...

خیلی سخته😭بابای توام مظلوومه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته😭بابای توام مظلوومه؟

اره ،هر چی از مظلومیتش بگم کمه،از نوزادیش بدبختی کشیده تا الان ...تازه یکم زندگیمون رو به راه شده بود که مامانم تو ۴۵ سالگی فوت شد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چند سالشه بگو تنهایی شب میمیری یکی بگیر از تنهایی دربیای

یه دور از جون بگو لااقل

عزیزم چن سالته بهش بگو ک حالت خوب نیس ، بخاطر تنهایی اون

۲۶سالمه

گوش نمیده اصلا به هیچ صراطی مستقیم نمیشه دارم دق می کنم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40