2777
2789

شانسمونه انگار برای این می‌خواد خواستگار بیاد

مادر خواستگار منو بیرون دیده با چادر مامانممم چادر یه

میگه چادر بپوش که بعد اگه نخواستی پشتمون حرف نزنن بگن دخترش چادری نیست درصورتیکه نمی‌خوام لخت بشم و لباس باز بدون روسری بپوشم حتی روسری می‌پوشم موهام معلوم نیست،شما باشین چیکار میکنین تو خونه و مهمونیا کلا چادر نمیپوشم الان زور بهم میاد چادر رنگی بندازم سرم سر پیری  ول نمیکنه 

شما باشین چیکارمیکنین؟

اگه حجاب بیرونت چادره بپوش

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپوش

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اگه حجاب بیرونت چادره و اینکه همیشه چادر میپوشی بپوش ولی اگه بیرون چادری نیستی اصلا نپوش،اگه قراره پسره بپسندتت بدون چادرم باشی میپسنده پس بهتره از همین الان همونجوری ک هستی باشی ن تظاهر کنی

اول به حرف مادرت گو ش کن هیچکس اندازه اون به فکرت نیس الان تمام دقدقش تویی یکم احترام بزار به حرفش به جایی بر نمی خوره

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی