2777
2789

بچم کوچیکه و ی بچه کلاس اولی دارم همه وقت و زندگیم بچه هام شده اصلا برا خودم وقت ندارم 🥲بزرگ بشن ب نظرتون ب همین منوال عادت میکنم و برا خودم وقت نمیذارم یا نه میرن مدرسه منم ب کارای شخصیم میرسم یکم از تجربیاتتون بگین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگتر بشن قطعا وقت آزاد بیشتری داری اون لحظه ی بی همتا که بچه ها میرن مدرسه و تو میدونی حداقل ۶ ساعت همممه ی وقتت مال خودته🫠🤌از ۷ تا ۱۱ رو راحت میتونی به کلاس رفتن و علایق خودت اختصاص بدی ۱۱ تا ۱ هم ناهار آماده کنی 

بزرگتر بشن قطعا وقت آزاد بیشتری داری اون لحظه ی بی همتا که بچه ها میرن مدرسه و تو میدونی حداقل ۶ ساع ...

اگر باز این شوهره نگه بچه دیگ میخوام همین الان بچم ۹ماهشه همش میگه یکی دیگ بیار جان من تروخدا یعنی فقط دوست داره من خونه نشین باشم ها خدا همین دوتارو برام حفظ کنه خدارو هزار مرتبه شکر برا داشتنشون دیگ بسمه اما میترسم کلاه سرم بذارع 🤦

پس باید واستی بزرگتر بشن آنوقت کلی وقت آزاد برات میمونه راستی از خانواده خودت یا همسرت کسی رو نزدیک ...

نه خواهر جان مادرشوهرش ک ی تن پروریه ک حد نداره دوبار گذاشتمش دیدم لباش اویزونه دیگ نذاشتم مامانمم همش یا کار داره یا دارن خونه بازسازی میکنن 🤦