2777
2789
۹۵ درصد قبولیای کنکور از مدارس نمونه و تیزهوشان و غیر انتفاعینغیر که بعضیا شهریه نجومی میگیرنولی نمو ...

منم نگفتم ناراضیم اما دلیل نمیشه قبولم نشدی نا امید باشی و هیچی به هیچی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نگفتم ناراضیم اما دلیل نمیشه قبولم نشدی نا امید باشی و هیچی به هیچی

اینکه صد در صد

ولی مدرسه هم بخشیشه

هرچی رقابت بیشتر بهتر

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

بستگی به شهر داره 

من که از تست و کلاس بیرون کاملا بی نیاز بودم جزوه معلما کافی بود خودشونم عالی بودن عالی دست تک تکشون رو میبوسم

ولی اره بعضی معلما شاید تو مدترس خاص کم کاری کنن به خاطر کشوندن بچه ها به کلاس خصوصی که خب چی بگم والا واقعا حق یچه هایی که این هنه تلاش کردن قبول بشن خورده میشه 

نتایجش مگه اومده 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بستگی به شهر داره من که از تست و کلاس بیرون کاملا بی نیاز بودم جزوه معلما کافی بود خودشونم عالی بودن ...

اره ولی الان برای معلماش کلاس هست برای رقابتشم ازمون پس قبولم نشدی نا امیدی نداره