2777
2789

روانم ریخته بهم یه مدت یادم میره اما دوباره یادم میوفته انگار نمیتونم هیچوقت ببخشمش چطور فراموش کنم یا برام مهم نباشه؟! یه مدت اوکی شده بودم دوباره یادم افتاده اعصابم بهم ریخته

نیاید بگید چیز مهمی نیست خودتون بودین الان خش....ک طرفو بادبان کشتی میکردین دتبالش کرده و میگه خوشگله از چهرش تعریف میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجا کسی تاپیک زده بود گفته بود کراشم مجری هست، به شوهرم گفت مثل بچه ها حسودی کرد و قهر کرد..

گفتم خانم زشته به همسرتون میگید از مرد دیگه خوشتون میاد گفت نه عادیه. بقیه هم به من حمله کردند که نه شوهرش پرنسس هست. 

الان دقیقا وضعیت برعکس هست. باز هم به نظر من کار همسر شما ناراحت کننده است. ولی برام سوال هست که الان کاربر های اینجا میگن حق با شوهر هست؟ یا استاندارد دوگانه دارند. اگر کاری رو زن انجام بده درسته، مرد انجام بده، بد هست.

همینجا کسی تاپیک زده بود گفته بود کراشم مجری هست، به شوهرم گفت مثل بچه ها حسودی کرد و قهر کرد..گفتم ...

اینجا خیلی از کاربرا اصلا منطق درستی ندارن. از همه جا عصبی و طلبکارن عقده هاشونو میان اینحا خالی می کنن. به بقیه هم پیشنهادای خشن و نامتعارف و نامحترمانه و فتنه انداز و خانواده برانداز میدن.اهمیت ندید بهشون

ناراحت کننده اس رفتارش ولی اگه کار هر روزه اش نیست اهمیت نده. یعنی همین یه مورد بوده و اگه ناراحتیتو ابراز کردی بهش دیگه تکرار نکرده تعریف کردناشو ولش کن.

ما خودمونم ممکنه یکی رو ببینیم ازش خوشمون بیاد. متاسفانه جامعه دیگه حریمی نداره