2777
2789
عنوان

اهدای عضو داوطلب زنده

104 بازدید | 10 پست

اگر قبول میکردن اعضای بدنم رو اهدا کنم حاضرم بدن به آدم‌هایی که عزیزشون به عضوی احتیاج داره تا برگرده و بازمانده‌هاشو خوشحال کنه یا یه بچه یا افراد مفید تو جامعه که اگر اهدا نشن میمیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین فرم اهدای عضو پر کنین خدای نکرده اگ سرنوشت این بود ک دچار مرگ مغزی شدین البته دور از جونتونب ...

خیلی ساله دارم و هیچ مدرکی ازش ندارم ولی اون موقع چه فایده الآن دلم میخواد مفید بمیرم 

خیلی ساله دارم و هیچ مدرکی ازش ندارم ولی اون موقع چه فایده الآن دلم میخواد مفید بمیرم

پیامبر (ص) فرمودند هیچوقت آرزوی مرگ نکنین دعا کن زنده باشی و با زنده بودنت ب بقیه خوبی و سود برسونی 

زندگی ائمه رو بخون هیچکدوم آرزوی مرگ نداشتن امام علی هرروز کار می‌کرد زمین های خالی آباد می‌کرد پرنخل و چاه آب بعد وقف می‌کرد 

همه زندگیشون تلاش و تلاش برای خدا😍❤️

پیامبر (ص) فرمودند هیچوقت آرزوی مرگ نکنین دعا کن زنده باشی و با زنده بودنت ب بقیه خوبی و سود برسونی ...

ممنونم عزیزم ولی اگه کل ثروت دنیا رو به من بدن دلم نمیخواد زندگی کنم هر لحظه زنده بودن برام عذابه از بچگی اینطور بودم 

ممنونم عزیزم ولی اگه کل ثروت دنیا رو به من بدن دلم نمیخواد زندگی کنم هر لحظه زنده بودن برام عذابه از ...

هر مشکلی داری ب خدا بگو 

بخصوص سحر قبل نماز صبح عجیب دلت آروم میشه ❤️