2777
2789
عنوان

لیزیک چشم در بیمه تکمیلی

88 بازدید | 15 پست

کسایی که همین امسال لیزیک چشم انجام دادم و تحت پوشش بیمه تکمیلی بودن؛

بیمه چقد از هزینه عمل رو پرداخت کرد ؟ چجوری بود شرایطش؟

بیمه تکمیلی دانا

آزاده این عمل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نمره چشمت بالای سه یا چهار باشه هزینه رو میدن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تکمیلی نمیده جزو عمل زیباییه من لازک کردم ده روز پیش حدودا سی

آخه تو خود سایت دانا نوشته بود لیزیک هم شامل میشه اما کلینیک هایی باید رفت که با دانا قرارداد دارن 

برا همین پرسیدم 

آخه تو خود سایت دانا نوشته بود لیزیک هم شامل میشه اما کلینیک هایی باید رفت که با دانا قرارداد دارن ب ...

شماره خاصی شامل میشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

درد داشت همون حین عمل ؟ 🫠💔 هم اینکه راضی بودی چون ی دستگاه دیگمم هست میگن جدید تره من نمی‌دونم کدو ...

عین عمل اصلا

ولی دو روز اول درد داشت

آره راضیم ولی هنوز دیدم تاره

اون فمتو اسمایله

عین عمل اصلاولی دو روز اول درد داشتآره راضیم ولی هنوز دیدم تارهاون فمتو اسمایله

من با عینک اصلا کنار نمیام و دیک رسماً هیچیو نمی‌بینیم از دور😐تو دانشگاه هم همش مشکل دارم که پروژکتور رو نمی‌بینم و خجالتم میکشم عینک بزنم😐🤣🤣دیگ گفتم برم لیزیک ولی خیلی ازش میترسم.حس میکنم حین عمل کور میشم

من با عینک اصلا کنار نمیام و دیک رسماً هیچیو نمی‌بینیم از دور😐تو دانشگاه هم همش مشکل دارم که پروژکت ...

منم همین حسو داشتم

ولی خیلی کوتاه هست اصلا درد نداره حین عمل

ولی حس ناخوشایندیه که توی هوشیاری کامل دکتر دستش تو چشمته‌!من دچار تهوع شدم فک کنم فشارم بالا رفته بود

ولی خیلیییی راحت بود ازش کوه نساز

تکمیلی نمیده جزو عمل زیباییه من لازک کردم ده روز پیش حدودا سی

سلام عزیزم کجا انجام دادین کدوم شهر 

لازکم بیمه نمیده؟

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

سلام عزیزم کجا انجام دادین کدوم شهر لازکم بیمه نمیده؟

تهرانم نه نمیده البته من خیلیم پیگیر نشدم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.