2777
2789
عنوان

خواهرمه چطور از نامزدش سرد کنیم

1214 بازدید | 58 پست

خیلی از دستش عصبانیم 

ماجرا اینکه خواهرم کل حقوق هر ماهش رو که پس انداز همیشه سکه میخرید الان ۱ سال هست میده به دوست پسرش که ازدواجی هستن 

خلاصه که پسر به شدت بیشعور هست نه محبت میکنه نه پایش وقت میزاره و عصبانی هم هست 

خواهرم خودشو معطل کرده 

حدود ۳۰۰ میلیون به صورت سکه داده دست اون نامزدش 

ناگفته نباشه پسر خانواده بسیار خوبی داره چون دورادور آشنامون هستن 

ولی خودش برعکس خانواده اش هست 

حالا مدتی با خواهرم سرد بود و .. من فکر میکنم به اصرار خواهرم دوباره رابطه گرفتن الان دیدم ۵ میلیون به مناسبت تولد پسر مجدد داده بهش و یه تی شرت ۱/۵۰۰ براش خریده 

دلم می‌خواد خواهرمو خفه کنم از بس عصبانیم 

امشب خودش اقرار کرد قرار بوده امشب برن بیرون پسره پیچوندش 

گفت دیگه خسته ام می‌خوام رابطه مو تموم کنم 

از من کمک می‌خواد 

گفتم من که گفتم خودتو معطل این نکن 

ولی بهش وابسته است 

کسی راهی برای قطع وابستگی داره ؟ 

وای چقدر گند زده خاهرت

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادرت بهش نگفتن‌پولهات رو دست کسی ک باهاش رابطه ات رسمی نشده نده

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

وای چقدر گند زده خاهرت

خودشو کوچک کرده 

بخدا هم زیباست هم مهربون هم سرکار هم خانواده خوبی داره 

حیف که قدردان خودش نیست 

نمیتونه از این پسر دل بکنه 

منم دیونه شدم از بس بهش فکر میکنم