2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا درس بخونم

273 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

من میخواستم مشورت کنم و نظر بپرسم از بقیه 

من سه ساله دوست پسر دارم تازه ازم خواستگاری کرده البته قبلنم چن باری کرده بود ولی به طور رسمی چن ماهیه هی میگه بیام خواستگاری من خودم ۳ ساله پشت کنکورم و امسال تو شهر خودم دولتی قبول نمیشم شهرهای دور قبول میشم احتمالا که خانوادم نمیزارن برم می‌خوام دوباره بخونم اگه قبول نشدم و پشت کنکور بمونم تصمیم جدی گرفتم بخونم پیشنهاد ازدواج این آقا رو چی کنم خانوادم در جریانن پدرم گیر داده رسمی شه مادرم نه نظرتون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ منافاتی به هم نداره 

ازدواج کن در کنارش درس هم بخون 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نظرم اینه که هر کس دختر و پسر هم فرق نداره قبل ازدواج باید حداقل یه کم خودش و از آب و گل دربیاره بعد ازدواج کنه شرایط زندگی تو این وضع جامعه سخته تا کی میتونین روی کمک بزرگترا حساب باز کنین

درس که کلا برای خانم واجبه 

اما  دکترا ام بگیری  شاغل هم بشی باز دلت میخواد ازدواج کنی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

اگر شرایط خواستگار خوبه شغل و......و میتونین ادامه تحصیل هم بدین بعد ازدواج

قبول کن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خودم درس دوست دارم ولی نمیتونم ول کنم دوست پسرمو خیلی دوسش دارم خانوادمم اجازه نمیدن ببینمش فشار میا ...

برو آزاد با پیام نور