2777
2789
عنوان

دعوای شدید برای اولینبار

96 بازدید | 10 پست

خانما من ۸ ساله ازدواج‌کردم‌شوهرم ی اخلاقای خاصی داره تو خرج کردن خیلی حسابگر و خسیسه وقتی مثلا میوه می‌خره بعدش برا من‌میره تو قیافه اینم‌بگم‌ماهیانه پول بهم‌میده چون اوایل ازدواج‌ سر خساستش بحث داشتیم‌ قرار شد ماهیانه پول بده  منم اون پولو خرج خودم میکردم دیگ کاری ب رفتاراش نداشتم تا اینکه بچه دار شویم‌از بعد بچه دوباره مثل اوایل ازدواج رفتاراش رفته رو مخم  خیلی اذیتم‌مثلا بهش میگم پوشک بگیر برا من‌میره تو قیافه منم هیچی نمیگفتم‌ میگفتم حرمت بینمون شکسته نشه اما از بعد زایمان خودم ایقد خستم‌ک دیگ توانی برا تو قیافه رفتاراش برا چیزایی ک اصلا ب من‌ربطی نداره ندارم امروزم گفتم‌قطره بچه تموم شده باز رفت تو قیافه منم طبق معمول هیچی نگفتم‌اونم رفت و اومد طبق معمول انگار هیچی نشده خودش اومد حرف زد منم ب رو خودم نیاوردم. بچه خوابید من‌ رفتم دسشویی بچم از صدای در بیدار شد اینم طبق معمول سرزنشگر گفت چرا بیدارش کردی منم دیگ ترکیدم هر چی از دهنم دراومد بعد ۸ سال زندگی بهش گفتم فحشای بدی دادم تا حالا تو بهش نگفته بودم اما الان دیگ ترکیدم راجب خساستشم کلی حرف بارش‌کردم  گفتم‌پشیمونم باهات ازدواج کردم کاش هیچوقت باهات نبودم برا همه چی بهم استرس میدی برا درخواست ی پوشک برا بچه باید کلی فکر کنم چجوری بگم‌. شبا باید ۹ بخوابه مهمونی نرم ک تو خوابت ب هم نریزه غذایی بپزم ک تو میخوای ...اونم برا اولین‌بار حرفای بدی زد و گفت برو منم‌گفتم‌میرم اما ب همه میگم‌چقد بدبخت و خسیسی فردا هم دادخواست میدم اونم‌جلومو گرفت و گفت آبروریزی نکن و دیگ ساکت شد اما من کلی فحشش دادم بنظرتون با این مرد چیکار کنم؟ادم خسیس زن رو میکشه بخدا دیگ نایی برام نمونده از بس سکوت میکنم تو خودم میریزم کل وجودم شده درد انگار دارم بردگی میکنم‌خودمو علایقم یادم رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم کامل اووووف نگم فقط گاهی بچه دست و پای آدم میبنده

من قبلا آدمش کردم کمتر میرفت رو مخم از بعد بچه خیلی اذیتم‌میکنه دیگ اصلا مثل قبل حسی بهش ندارم

سکوت نکن یبار دیگه رفت تو قیافه برو خونه بابات بیاد منت کشی اونوق شرط بزار برگرد

اینم بهش گفتم‌ ک دفعه دیگ از این غلطا کنی نشونت میدم‌ ک چقدر داری زجرم میدی .۸ سال ابرو داری گردم‌نذاشتم‌کسی بفهمه الان دیگ خیلی پررو شده

آدم خسیس درست نمیشه.نمیتپنی از طرف پدرت بهش فشار بیاری و تهدیدش کنی ؟ آخه پوشک و قطره که برای بچه ی ...

پدرم فوت شده ..ب کس دیگ بگم‌ طبق تجربم میشه طعنه برا خودم .خانوادم فک میکنن من خوشبختترینم

پدرم فوت شده ..ب کس دیگ بگم‌ طبق تجربم میشه طعنه برا خودم .خانوادم فک میکنن من خوشبختترینم

خدا رحمتش کنه.

خب این طرز فکر بقیه به خاطر ازخودگذشتگی نادرست تو بوده‌

الان ضربه اش رو خودت داری میخوری و اون بچه.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
خدا رحمتش کنه.خب این طرز فکر بقیه به خاطر ازخودگذشتگی نادرست تو بوده‌الان ضربه اش رو خودت داری میخور ...

اره شاید بخاطر رفتارشون بوده ک میدونستم بعدش همش مسخره میکنن برا منی ک قصدم طلاق نبوده این دیدن این رفتارا آزاردهنده بود من‌شوهرمو خیلی دوس داشتم مرد بدی هم‌نبود خساتشم کنترل کرده بودم از بعد بچه همه چی بهم ریخت اخلاقاش افتضاح شدن قبلا کلی کمکم‌میکرد الان هیچکاری نمیکنه