2777
2789
عنوان

خوشگلایی ک بینیشونو عمل کردن بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 61 پست
هرکی میگه درد نداره الکی میگه من درد داشتم خیلی زیادم درد داشتم مخصوصا جای بخیه هام می‌سوخت حتی نمی‌ ...

چند وقت پیش عمل کردی؟

الان راضی هستی؟

دردش تا چند روز بود؟

با مسکن خوب میشد؟

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

ما الکی نمیگیم...مگه مریضیم ؟ من یکی از بهترین تجربیاتم بود...و خیلی راضی بودم...خیلی هم حالم خوب بو ...

کدوم دکتر عزیزم کجا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما الکی نمیگیم...مگه مریضیم ؟ من یکی از بهترین تجربیاتم بود...و خیلی راضی بودم...خیلی هم حالم خوب بو ...

خب شما حالت خوب بوده دلیل بر این نیست بقیه هم حالشون مثل تو باشه 

هرکی تو اطرافیانم دیدم همینجوری بوده 

چند وقت پیش عمل کردی؟الان راضی هستی؟دردش تا چند روز بود؟با مسکن خوب میشد؟

الان ده ماهه که عمل کردم

الان اره ولی هنوز ورم داره یه مقدار 

دردشم تا روز درآوردن تامپونا بود حدود دو تا سه روز 

مسکن فقط استامینفون ساده می‌تونستم استفاده کنم که جواب گو نبود 

جای بخیه شما هم میسوخت گلم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدش شما الان دستت زخم سطحی بر میداره تا یکی دو روز نمیتونی دست به جایی بزنی چه برسه بینی که عمل میش ...

بخدا که درد نداره 

دکتر بمن حتی قرص مسکن نداده بود فقط مولتی ویتامین داده بود

چون اثر بیهوشی توی بدن چند روز هست و جلوداری می‌کنه از درد 

ببین من خودم چهار روز هست بینی مو عمل کردم درد داره ولی نه اونقدر که نتونی تحمل کنی تامبون هم برای من روز بعد عمل در آوردن ۵ ساعت بعد عمل هم مرخص شدم یکم گلوم و دندونم و گوشام درد میکرد اونم بعد یک روز خوب شد مسکن هم بخوری دیگ کامل اوکی میشه الان به من گفته دوشنبه آتل هم در میاره 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

بخدا که درد نداره دکتر بمن حتی قرص مسکن نداده بود فقط مولتی ویتامین داده بودچون اثر بیهوشی توی بدن چ ...

بعد عمل ک به هوش اوندی بینیت درد خداشت؟

کدوم پزشک عمل کرد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من خودم چهار روز هست بینی مو عمل کردم درد داره ولی نه اونقدر که نتونی تحمل کنی تامبون هم برای م ...

😍😍

الان حالت چطوره عزیزم بینیت چطور شده کدوم پزشک رفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍الان حالت چطوره عزیزم بینیت چطور شده کدوم پزشک رفتی

الان عالیم کاملا حالم خوبه هیچ مشکلی ندارم دکتر علی اکبر محمدی ببینیم رو  عمل کردم 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

نه هیچ دردی نداشتم دکتر معصومه نیازی

کارش چطوره؟

الان چند وقت میگذره از عملت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40