2777
2789

من از اوایل تابستون شروع کردم به درس خوندن

حدود روزی ۴ یا ۵ ساعت میخوندم بعضی روزا هم نمی‌تونستم کمتر میخوندم

ولی الان میخوام درس بخونم نمیتونم‌ انگار یه چیزی مانع میشه ولی نمیدونم چی. یه احساس ناراحتی یا ناامیدی دارم. چند روزی میشه بی حوصلم 

کسی دلیلشو میدونه؟

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی تجربه کن 

سعی کن اول یه کاری که دوست داری انجام بدیم انگیزه بگیری بعد درس بخونی

مثلاً نقاشی دوست داری اول نقاشی بکش بعد با حس خوب برو سمت درست

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

من از اول تابستون شروع کردم ولی روهم رفته ۲ ساعتم درس نخوندم ینی اصن نخوندم تابستونم تموم شد و هیچکا ...

منم ورودی دوازدهم تجربیم.

من خوب میخوندم ولی نمی‌دونم چرا شل کردم یهو

یه آقا پسری بود هم کلاسی من این بشر تابستون ۴۰۲ که شروع سال ۱۲ بود پاش میشکنه و نمیتونسته بشینه یا راه بره تا مهر ولی هر روز تست میزد از حواشی دور میموند و در نهایت مهندسی کامپیوتر از خواهان ترین رشته های ریاضی قبول شد دولتی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بخون مث من نشی ۲۱ سالمه هنوز نرفتم دانشگاه الان شرایطمم عوض شده چشمم درد میکنه سر گردن دور از جونت ح ...

ایشالا شما هم قبول میشی🤍

خوب میشی این چند وقت همش درس مغز ت یک تنوع میخواد موقع درس خوندن ۱۴مرتبه یا مانع بگو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من از اول تابستون شروع کردم ولی روهم رفته ۲ ساعتم درس نخوندم ینی اصن نخوندم تابستونم تموم شد و هیچکا ...

احساس کردم خودم اینو نوشتم 

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

یه آقا پسری بود هم کلاسی من این بشر تابستون ۴۰۲ که شروع سال ۱۲ بود پاش میشکنه و نمیتونسته بشینه یا ر ...

چه عالی.. آدم باید انگیزه داشته باشه بتونه بخونه

منم نخوندم 

احساس میکنم خیلی جا موندم از بقیه...

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨