2777
2789
عنوان

با این آدم چیکار کنم بنظرتون

182 بازدید | 11 پست

عروس عمه ی شوهرمه 

مثلا عموی شوهرم واسه تولد بچه ی این،یه میلیون داد کادو و کیک خرید و سورپرایزش کرد در حالیکه اصلا تولد بچه ی من یادشون نیست! 

یا مثلا مادربزرگ شوهرم بچه ی اینا که مریض شد،براش یه اسباب بازی گرون خرید و رفت دیدنش ولی بچه ی من که مریض شد سه روز بستری بود، مادربزرگ شوهرم اصلا نیومد حتی دست خالی 

بعد خب این ادم اینهمه محبت میبینه با اونا رفت و آمد میکنه اونا مریض میشن میره دیدنشون یا تو مراسماتشون زودتر میره 

دیروز اومده خونم منو سرزنش میکنه که تو چرا نمیری خونه ی فلانی من همش میرم تو چرا نمیری اونا ازت ناراحتن!! 

دلم می‌خواست بگم تو اینقد محبت میبینی وظیفته جواب خوبیاشونوبدی خب 

ولی چیزی نگفتم 

بنظرتون حق با من نیس؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو محبت محبت میاره. چرانمیگی وقتی اونا گله کردنمیش توهم بگو زبونتو موش خورده؟ 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بگو هرکس مصلحت خودشو بهتر مبدونه باور کن منتظره حرف بزنی فتنه به پا کنه..اصلا از اونا پیش این آدم بد ...

گفت فلانی ناراحته نرفتی خونش دستش دراومده بود گفتم مهم نیست بذار ناراحت باشن 

شاید اون از اول حضور پررنگ تری داشته توی خانواده شوهرش و اونا باشن که دارن جواب محبتش رو بهش میدن به نظر خودت اینطور نیست ؟ 

در هر صورت اگر محبتی نمی بینی محبتی هم نمیکنی در واقع داری با هر کسی مثل خودش رفتار می‌کنی دیگه کسی این وسط نباید بدهکار یا طلبکار باشه سرزنش کردن اون هم بی معنیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

حق داریولی اهمیت ندهمیانه رو پیش بگیراز دو دفعه یگ دفعه رو برو یک دفعه رو نرو

من پارسال خیلی میرفتم خونه مادربزرگ شوهرم بعد این نمیومد اون مدت و مادربزرگ شوهرمم خیلی ناراحت بود از دستش 

شیطونه میگه منم حرف اونموقع رو پیش بکشم بگم اون زمان هم از دست تو ناراحت بود نمیرفتی بهش سر بزنی 

شاید اون از اول حضور پررنگ تری داشته توی خانواده شوهرش و اونا باشن که دارن جواب محبتش رو بهش میدن به ...

ببین مثلا پارسال من خیلی میرفتم خونه ی مادربزرگ شوهرم حتی شب یلدا هم تنها بود ما رفتیم پیشش 

بعد همین عروس عمه ی شوهرم اون سال انقد نیومد که مادربزرگ شوهرم همش پشت سرش حرف میزد میگفت اون نمیاد خونم  

الان یه مدته اون میره و عزیز شده براشون 

بخدا پسر من سه روز بستری شد این مادربزرگه نیومد یه سر بزنه بعد رفته خونه ی اونا برا بچشونم کادو گرفته برده تازه  

منم بالاخره ناراحت میشم  

واسه بچه ی من مریضن واسه اونا سالم 

ببین مثلا پارسال من خیلی میرفتم خونه ی مادربزرگ شوهرم حتی شب یلدا هم تنها بود ما رفتیم پیشش بعد همین ...

پیرا مدلشون اینطوریه به مرور زمان مغزشون از نظر فیزیکی واقعا کوچیک میشه حجمش مخصوصا اگر بی سواد باشن و فکرشون رو به کار نگیرن و اهل حساب کتاب نباشن نهایتا تا یه ماه رو دقیق میتونن یاد بیارن بقیه رو پرت و پلا میگن ول کن بابا اون اصلا یادش نمیاد یه زمانی تو چقدر می‌رفتی و اون نمیومده دو روز دیگه تو بری اون نره همین حرفایی که در مورد تو زده رو در مورد اون میزنه همینطوری که قبلاً این کار رو کرده 

از نظر من میتونی پرونده این موضوع رو به کل توی مغزت ببندی و یه چیز دیگه واسه حرص خوردن پیدا کنی من فکر کردم کل فامیل شوهرت این حرفو میزنن نگو حرف یه پیرزن واست مهم شده 

ول کنا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85