2777
2789

میشه درمیان بزاره

چجوری میشه رفت راحته یا نه و..

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

من بین اوسبیلدونگ المانی و بورسیه استانی ایتالیا موندم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کشور و چه رشته ای؟سخته ولی میشه و همچنین کلی پول می‌خواد برای شهریه و مخارج زندگی مگر اینکه بری ...

اوسبیلدونگ المان چطوره

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

در مورد آلمان متاسفانه چیزی نمی‌دونم

درمورد بورسیه استانی ایتالیا چطور؟

هرینش تقریبی چقدره

پول عزیز دلم پول خیلیییییی زیادی میخواد خارج معمولا قیمتای انرژی خیلی بالاس مث اینجا نمیتونیم برق و گاز و بنزین ارزونتر داشته باشیم هزینه های دانشگاه های ارادشونو که دیگه نگم برات حالا چی میخوایی کجا میخوایی روسیه چین ترکیه قبرس تو تلگرام فکر کنم هستن کسایی که مهاجرت تحصیلی کردن و الان به بقبه تجاربشونو میگن

متغیره ولی حداکثر ۸ هزار یوروعه

بورسیه رو میدونم هزینه ی رفتن و یکسال اول زندگی چطوره از همون اول بورسیه میدن؟میشه با اون بورسیه گذروند؟

عزیزم ایتالیا اصلا راحت نیست یه ازمون داره میگن خیلیی سخته حالا تو فکر کن مث چی درس بخونی ازمون قبول شی بعد تهشم بزنن تو سرت که تو دانشگاه پولکی درس خوندی همون بشینی کنکور ایرانو بخونی بهتر نیست؟من الان خودم ۲۱ سالمه خیلی فکر میکنن خنگم هرچی منم یه زمان خرخون بودم بچه خوبی بودم اما چه فایده هی سینوسی درس خوندم 

عزیزم ایتالیا اصلا راحت نیست یه ازمون داره میگن خیلیی سخته حالا تو فکر کن مث چی درس بخونی ازمون قبول ...

عزیزم ازمون و همه ی رشتها نداره دوم اینکه اگر اینالیایی بلد باشی ازمون نمیخواد سوم اینکه میرن ایتالیا که بعدش مهاجرت کنن یه کشور قدرتمند تر کی دیگه برمیگرده ایران دیوونم مگه من دارم میرم فرار کنم از همین حرف حرفکا 😂😂پولکی هم نیست بورسیه هست پولم بهت میدن تازه

کدوم کشور و چه رشته ای؟سخته ولی میشه و همچنین کلی پول می‌خواد برای شهریه و مخارج زندگی مگر اینکه بری ...

فیزیوتراپی شاید

شرایط ایتالیا چجوریه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
من بین اوسبیلدونگ المانی و بورسیه استانی ایتالیا موندم

شرایط بورسیه رو میدونین؟