2777
2789
عنوان

انقباض بی درد و گاهی با درد دارم

117 بازدید | 5 پست

خانوما هفته ی بیست و سه هستم ،تقریبا ۴ روزه که شکمم سفت میشه و ول میکنه،آمپول پرولوتن دو هفته ای یکی میزنم شیاف سيکلوژستم شبی یکی با ايزوپرين هر ۸ ساعت استفاده میکنم،سرکلاژم و استراحت مطلق،کسی مثل من بوده نی نیش سالم بدنیا بياد؟

دقیقا داروهام همین بود ولی انفباضم بیشتر شد رفتم دکترم هفته ای يكي امپول داد

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقباضات و یکسره داشتين؟یا بعضی روزا؟

اره رهر روز بعدش خودم رو زدن ب بیخیالی کمتر شد استرس بدتر میشه یا مثانه پر باشه خیلی انقباض بیشتر میشه تاره من سرکلاژ نبودم تو دیگه باید خیالت راحت باشه

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘
اره رهر روز بعدش خودم رو زدن ب بیخیالی کمتر شد استرس بدتر میشه یا مثانه پر باشه خیلی انقباض بیشتر می ...

نمیدونم آخه سابقه زایمان زودرسم داشتم واسه همین نگرانم.انشالله که بخیر بگذره.واسم دعا کنيد