2777
2789

ساعت از 7 سال پیش دارم و 5 ساله دستم نکردم.سالمه سالمه...میخاسم بدونم چطوره

کفشم سوغاتی مادربزرگمه و کلا این مدلی خودم نمیپوشم و میخاسم بدونم از نظر بقیه چطوره

نظرات واقعیتو بگین

و 23 سالمه

تعداد رای : 61
نظرسنجی
فقط ساعت خوبه
28
45%
فقط کفش خوبه
4
6%
هر دو زشتن
13
21%
هر دو قشنگن
16
26%
گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

اگ برای دیدوبازدید عیدمیخوای اینارو،،، من نپسندیدم .  برای مواقع دیگه خوبه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط ساعتت خوبه،کفشت اصلا خوب نیست

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
اگ برای دیدوبازدید عیدمیخوای اینارو،،، من نپسندیدم .  برای مواقع دیگه خوبه

نه کلی پرسیدم عزیزم.

آخه حودم اصلا دوسشون ندارم

ساعت فک میکنم قدیمیه

کفشم فقط اسپرت میپوشم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ساعته یکم مصنوعیه شلوغه کفش هم مناسب سن بالاست مناسبه سن شما نیست 

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
کفش مناسسب سنت نیست ببخشید البته😚

مرسی عزیزم.آره دیگ مادربزرگم 85 سالشه😢

گزینه ی من تو گزینه های شما نیس😂😂

ساعته قشنگه با اینکه یکم قدیمیه. هرچند تو سلیقه ی من نیست من بند چرم دوست دارم😂

کفشه هم یکم مدلش سن بالاست ولی بستگی داره با چی و کجا بپوشی 

باهم همسنیم من فقط کتونی و نیم بوت میپوشم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

کفش رو می تونی تو خونه یا با مدل های خاص بپوشی بد نیست

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
نه کلی پرسیدم عزیزم. آخه حودم اصلا دوسشون ندارم ساعت فک میکنم قدیمیه کفشم فقط اسپرت میپوشم

ساعت یک نگینش افتاده.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
گزینه ی من تو گزینه های شما نیس😂😂 ساعته قشنگه با اینکه یکم قدیمیه. هرچند تو سلیقه ی من نیست من بن ...

دقیقا منم فقط همینارو میپوشم😍