2777
2789

پسر بزرگ منم همینه

ده سالشه

از صبح که بیدار میشه بکوب برا گرفتن تبلت،نصب بازی و....گریه میکنه تا شب

بهونه الکی میگیره

گریه گریه

کلافم کرده

پسر کوچیکم ۸ سالشه مدیریت احساساتش خیلی خوبه

اما بزرگه نه دنبال مشاور خوبم ببرمش تراپیست

دلم میسوزه اینقد زندگی رو بخودش حروم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاپسرمنه هرروزسرخواستن یه چیزگریه میکنه همش حوصلش سررفته

الان جلو روم نشسته با چشمای قرمز و پف کرده

میخوایم بریم خونه مادرشوهرم

پاشو کرده تو یه مفش که نمیام

حالا هرچقدرم با مهربونی و ارامش باهاش صحبت میکنم فایده نداره

الان جلو روم نشسته با چشمای قرمز و پف کردهمیخوایم بریم خونه مادرشوهرمپاشو کرده تو یه مفش که نمیامحال ...

بخداروانی شدم ازدستش نمیدونم چیکارکنم راضی باشه.بچه های فامیل میبینم چقدآقاوقانع وحرف گوش کن هستن کلی حسرت میخورم که چرابچه ی من اینطوری نیست

بخداروانی شدم ازدستش نمیدونم چیکارکنم راضی باشه.بچه های فامیل میبینم چقدآقاوقانع وحرف گوش کن هستن کل ...

هر بچه ای روحیات خاص خودشو داره

پسر کوچیک من هم مودب و با سیاسته

اما این بزرگه نه

پدری از ما دراورده که تو تاریخ نوشتنیه

با این همه من فقط نگران اینم این رفتارش بعدها باهاش بمونه

هر بچه ای روحیات خاص خودشو دارهپسر کوچیک من هم مودب و با سیاستهاما این بزرگه نهپدری از ما دراورده که ...

منم نگران آیندشم اینطوری پیش بره گندمیزنه به آیندش نمیدونم چیکارکنم درست بشه.الان دوماه پاش ازخونه بیرون نذاشته چون این محل دوست نداره مدرسه هم نمیخوادبره چون لچه های اینجابدوعوضی هستن

منم نگران آیندشم اینطوری پیش بره گندمیزنه به آیندش نمیدونم چیکارکنم درست بشه.الان دوماه پاش ازخونه ب ...

پسر منم سخت ارتباط میگیره

برعکس کوچیکه

همیشه هم اعتراض داره که چرا همه با کوچیکه دوست میشن

امیدوارم بمرور بهتر بشه رفتارشون