2777
2789

یعنی قشنگ به مرگ رسونده منو

الهی خیر و بهره نبینه کسی که اینکارو باهام کرد خدا لعنت کنه کسی که برای مردم ازاین کارا میکنه نمیدونم خدا این وسط چه نقشی داره بزنه پدر همچین آدمایی رو دربیاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواندن یک مرتبه سوره ی جن 

خواندن یک مرتبه سوره ی تکویر 

ایات۵۵_۵۶_۵۷سوره ی اعراف را21مرتبه بخوانید 

آیات 81_82سوره ی یونس ۷مرتبه خوانده شود 

14تا فلق 14تا ناس 

صدتا صلوات هدیه به امام جواد 

تا چهل روز انجام بشه

باطل سحر 14معصومه ❤❤

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نتیجه گرفتین ازش؟

24روزه دارم میخونم خیلی خوبه اولش سخته ولب الان کل اینا شاید ی 30دقیقه وقتمو میگیره نصفشم حفظ شدم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من تاپیکش زو ایجاد کردم این اواخر هنوز چیزی ننوشتم تکمیل که سد تگت میکنم 

تاپیک : چه کسی برات جادو زده ؛ گیرنده ( مشتری و خریدار جادو کیه ) ؛ دستور انتقام ( ریشه ی شرعی داره ) ، چله های باطلی سحر ؛ 

تاپیک غسل باطل سحر ( آخرین تاپیک فکر کنم : ولی بهتره روز سروعش در روز نحس نباشه 

&&& روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( درهر ماه ۴_۵ روزه ) 

۲ : روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) 

۳ : روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۴ : روز شنبه [ روز نحس اکبر ]  ( از شب شنبه تا عصر شنبه ) 

بهترین روز برای شروع ( یکشتبه یا پنجشنبه یا جمعه س [ مثلاً از شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ] : به این ۳ روز میگن‌روز سعد اکبر

اول بسم الله نباید استفاده کنی ها ( بعد از پاکسازی استفاده کن : مثلا یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی میدا کن‌ ؛ یا برو سفر مشهد حرم امام رضا مخصوصا صحن عتیق ( صحن انقلاب اسلامی ) ؛ یا جمکران و حرم حرم معصومه و توسل به امام زنده حضرت مهمدی ( عج ) ؛ یا چله های [[ چله نشینی ، چهله ؛ ۴۰ روز ]] باطل سحر خانگی : مثلا سوره های باطلی ( بقره ؛ انعام ؛ صافّات ، جن ؛ تکویر و انیان پشت سر هم ؛ یس ؛ الرحمن ؛[ بقره ۴۵ روز الباقی ۴۰ روز ]  آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ مرتبه  ؛ ادعیه شرعی باطلی ( دعای معراج ؛ حدیث کساء ، دعای نادعلی ؛ زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام : مهماس ایناس : یس و آیات ۶۰ قاف و تکویر [ هم کمن هم کافین ]《