2777
2789

بچه اش سی پی شده و کاردرمانی میره ۷ سالشه  درسته که اینجوری و منم خدایی دوستش دارم ولی خیلی خیلی دختر لج باز و پررویی هست وحشتناک 

من درس میخونم  

بعد برادر شوهرم تاحالا چند بار گفته با مادرش کمک کنید که راه ببرش و ورزشش بده 

این درحالیکه  جاری ام کلا خانه دار و شبانه روز با خوابه و یا با دوستاش نشسته دم در خونش در حال تعریف از این  زنای خیلی پر توقع هست  وحشتناک به شوهرش گفته جاری ام اینا کمک ام نمیکنن 😶  

حالا کلا با من مشکل هم داره 

بعد من اصلا نه وقت دارم نه زورش رو دیسک کمر و گردن دارم و غدقن که جسم سنگین بلند کنم 

دبارع برادر شوهرم گفت چی بگم که تکرار نکنه ؟ 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بگو شرایط شو ندارم اذیتم نمیتونم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

به نظرم لازم نیست چیزی بگی

سکوت و لبخند

کار خودتو بکن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شرایط شو ندارم اذیتم نمیتونم

گفتم من دیسک دارم باز دیروز اومد گفت چرا کمک نمیکنی شوهرم گفت بچه دار شدی خودت جمع کن باااااز مطمینم تکرار می‌کنه 

گفتم من دیسک دارم باز دیروز اومد گفت چرا کمک نمیکنی شوهرم گفت بچه دار شدی خودت جمع کن باااااز مطمینم ...

پس خیلی پر روزه جوابشو تند بده 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چه توقعات بیجایی واقعا

خیلی توقع دارن من هر شب برم خونشون بچه شونو ورزش بدم راه ببرم و بعد برگزدم خونمون 😑در حالی که روی ذیدنم ندارن

خیلی توقع دارن من هر شب برم خونشون بچه شونو ورزش بدم راه ببرم و بعد برگزدم خونمون 😑در حالی که روی ذ ...

اصلا قبول نکن هیچ ارتباطی به تو نداره مردم چه پرو و پر توقع شدن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بگو نزاییدم که بخوان نگه داری بکنم!موقع عشق و حالش مگه شما بودی که موقع سختیش باشی

دیگ کم کم باید آماده بشم همینو بگم واقعا 

اگر اینقد توان و وقت داشتم خودم بچه میاوردم

اصلا قبول نکن هیچ ارتباطی به تو نداره مردم چه پرو و پر توقع شدن

اگه بدونی چه انتظارای دیگ آزمون دارن این چیزا جلوش لنگ میندازه