2777
2789

ب تازگی کارمند شده چون من تو ی ساختمونم با مادرش وقتی میرفت سرکار بچشو میزاشت پیش مادرش و میرفت بچش هم میومد پیش بچه من تا اینکه رو فرش هام جیش کرد بعدش مادر شوهرم بردش دوباره از فرادش اوردش براش پیام دادم من زیاد حوصله بچه ندارم دیگه نیارش تا چند ماه نیاورد اللن زنگ ب شوهرم زد بیا بچمو ببر پیش بچت بازی کنه منم ب شوهرم گفتم میخوام برم خونه پدرم و نیاوردش دیگه هرچی میخوام بی احترامی نکنم نمیزارن اخرش عصبی میشم ی چیزی بهش میگم چطور بهش بگم  ی دفه هم تو‌جمع گفت از اول مهر میرم سر کار بچه هارو میارم پیشتون اخه یکی ی بار ب من بگه بچتو نیار من خودمم دیگه نمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نمیتونم مسئولیت قبول کنم فلانی جون شرمنده تو روش بگو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچن دیگه مدام میرن بالا میان پایین

بگو کمتر بالا پایین کنین رو پله ها میوفتین

پیش مادرجون بمونین😃

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بگو عزیزم مادرای شاغل معمولا بچه هاشونو میزارن مهد یا نهایت پیش مادرخودشون من مسئولیت بچه شما را قبو ...

چون مادرشون وسواسه مراقبت نمیکنه من قبلا بهش گفتم ن حوصله واعصاب بچه کسی رو دارم ن میتونم مراقبش باشم