2777
2789
عنوان

منی که مادر شدم بدون اینکه بدنیا بیارمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 63 پست

منم پسر همسرم خیلی دوست دارم 9 سال بود زن باباش شد همیشه پیشم بود 

الان اقای خوشتیپیه واسه خودش ی مهندس کشتی 

باعث افتخارمونه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااقابل توجه خانومایی که میگن بچه رو بندازم سرش بعد طلاق نتونه راحت باشه..اینم یه جورش😅

چجوری دلشون‌میاد....بچه پناهش مادرشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اسی همونی نبودی میگفتی بچم خیلی می‌ره هله هوله  میخوره میخوره 😅

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

حالا من دختر داییم طلاق گرفت بچش جای زن شوهرش بود راه نمیدادش خونه بچه ۸ ساله میگفت هروقت شب بابات اومو تو هم بیای از مدرسه تا شب تو پارک بودع تو گرما و سرما به دخترداییم نامه گذاشته بود تو جیب بچش نوشته اگه گذاشتم ازاین به بعد بچت ببینی درصورتی کع تاحالا دختردایی منو ندیده بود باعلط املایی هم نوشته زنیکه خراب بدجنس

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

من احساس می‌کنم تو دنیای موازی یه شرایطی مشابه شما دارم 

ولی بچم دختره و کلی باهاش شیرینی درست می‌کنیم دوچرخه سواری می‌کنیم قدم می‌زنیم 

تو روز خوب و بد کنار همیم...😥عاشق دختر کوچولو هستم 

موهاش ببافم، ادکلن بزنم بهش 

بهش شعر یاد بدم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

با مادره در ارتباطم فعلا شرایط نگهداری بچه رو نداره همه همینو میگن با این حرفا ته دلم خالی میشه😅

بهش خوبی کن اما وابسته نشو... 

چجوری دلشون‌میاد....بچه پناهش مادرشه

معمولا اطرافیان پرشون میکنن که بنداز سرش حالش جا بیاد

همینجا بارها دیدم

سمت خودمونم دیدم خانواده دختر گفتن نگهش نمی‌داریم بده ببره باباش و بعضاً تحت فشار دادن

نمیشه قضاوت کرد

ولی این طفل معصوما گناهی ندارن پناهشون مادره

حالا صدتا یکی مثل اسی دربیاد مهربون باشه

بنظر من طرف طلاق میخاد بگیره تا جای ممکن تلاش کنه بچه پیش خودش بمونه😞

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
معمولا اطرافیان پرشون میکنن که بنداز سرش حالش جا بیادهمینجا بارها دیدمسمت خودمونم دیدم خانواده دختر ...

دقیقا...نه بحث قضاوت نیست بعضیا هیچ حس مادری ندارن

این آدم معلومه زورش گرفته که شوهرش زن گرفته

وگرنه قبلش بچه رو میاورد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من احساس می‌کنم تو دنیای موازی یه شرایطی مشابه شما دارم ولی بچم دختره و کلی باهاش شیرینی درست می‌کنی ...

دخترا راحت تر انس میگیرن 

من پسر هنوز هم نمیگه بهم مامان با اینکه دوستم داره 

دخترداییت ج ن دست متاسفانه

زن شوهرش بدی کرده چرا اونو میگی برعکس خوندی😐

نکنه توهم زنه ای که بچش راه نمیداد؟

دقیقا...نه بحث قضاوت نیست بعضیا هیچ حس مادری ندارناین آدم معلومه زورش گرفته که شوهرش زن گرفتهوگرنه ق ...

همه همینو میگن چون منم چن ماه بعد ازدواج میخواستم جدا شم بخاطر همین شرایط

مادرشوهرم اومد پیشم گفت با اینکه مهریشو بخشید تا بچه رو بگیره میخواد زندگیتون رو بهم بریزه که  موفقم شد 

ولی من عاشق شوهرم بودم برگشتم به زندگیم

دخترا راحت تر انس میگیرن من پسر هنوز هم نمیگه بهم مامان با اینکه دوستم داره

اشکالی نداره عزیزم 

من یه بار یه تاپیک همینجا خوندم یه خانومی بچه های شوهرش بزرگ کرده، عروس دامادشون کرده با سربلندی ...

خیلی جالب بود 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨