2777
2789
عنوان

بیاین بگم بابام چیکار کرد باهام

153 بازدید | 14 پست

دو سال قبل رفتم برای آموزش رنگ مو 

بعد اونجا به خانومه گفت که شهریه رو تو دو قسط واریز میکنم 

نصف پول رو داد ، نصف دیگه رو نداد 

هر چی پیام داد بهم گفت پول رو بزنید و فلان بابام نداد گفت اینا کلاهبردارن 

این شد که دزد هم شدم .

نمیدونم از چی بنالم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات اجازه میده کار کنی؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب رفتی کلاس. چیزی هم یاد گرفتی؟؟

اره ولی نمیتونم کار کنم 

خب اون خیلی سرشناسه قطعا هم همه جا حرف زده درباره ام 

و همه فک میکنن من دزد و کلاهبردارم بهم اعتماد نمیکنن

اره ولی کار نیست من زمین و آسمون رو بهم دوختم نبودیا اگه باشه سابقه کاری میخواد

فروشندگی‌.کارگاه های راسته دوزی.اینا چی؟سر نزدی؟شاید لیسانس رشتتو داشته باشی من نمیدونم.اما خب اگه تو رشته خودت کار پیدا نشه اینا از هیچی بهتره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

فروشندگی‌.کارگاه های راسته دوزی.اینا چی؟سر نزدی؟شاید لیسانس رشتتو داشته باشی من نمیدونم.اما خب اگه ت ...

نه یکی بود که دو شیفت کار بود 

که حقوقش ۶ ۷ تومن 

که این پول رفت و آمدم هست

اره ولی کار نیست من زمین و آسمون رو بهم دوختم نبودیا اگه باشه سابقه کاری میخواد

منشی گری یا ویزیتوری چی؟اینا درامدشم خوبه تایمشم کوتاهه