2777
2789
عنوان

75 میلیون یه جا برای باشگاه بدی یا ماهانه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگار راستی میخای بری کدوم کشور ؟بعد مثلا میخای اونجا پزشکی بخونی نمیتونی بعدش ک مدرک گرفتی بازم کامپ ...

من رشته ام کامپیوتر نیست

آی تی یه گرایش از کامپیوتره

اونا بیشتر واحد هاشون برنامه نویسیه

ما بیشتر دیتا ساینس و مدیریت داده است

من رشته ام کامپیوتر نیستآی تی یه گرایش از کامپیوترهاونا بیشتر واحد هاشون برنامه نویسیهما بیشتر دیتا ...

یچیزی از کامپیوتر تو ذهنم بود دقیق نمیدوستم چی میخونی

خب سال چندمی ؟ اگه سومی خب تمومش کن بعد برو بچه ک حیف نشه این چند سال ک رفتی دانشگاه یه مدرکم داشته باشی

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

یچیزی از کامپیوتر تو ذهنم بود دقیق نمیدوستم چی میخونیخب سال چندمی ؟ اگه سومی خب تمومش کن بعد برو بچه ...

نمیتونم دوجا دانشجو باشم

الان پذیرش گرفتم از دانشگاه دیگه 

باید انصراف بدم 

حیف که میشه خودم رشته ام خیلی دوست دارم

ولی شرط خانواده ام برای مهاجرت این بود حتما پزشکی برم اونجا بخونم با رشته ام مخالف بودن 

نمیتونم دوجا دانشجو باشمالان پذیرش گرفتم از دانشگاه دیگه باید انصراف بدم حیف که میشه خودم رشته ام خی ...

آها فکر کردم هنوز کارای دانشگاتو نکردی واسه همون گفتم عزیزم 

اره حیف میشه ایکاش تمومش میکردی

البته پزشکی خب بهترع 

انگلیس؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨