2777
2789

همش بیرون میریم دیدم که چه کششی به بقیه زنا داره ازم ایراد میگیره یه جوری نگام میکنه 

اخه اصلا من قصد دوباره باردار شدن نداشتم دو نوع جلوگیری داشتم  الان واقعا وقتم کامل پره، نوزاد با دوتا بچه دیگه،البته دوتا از بچه هام بزرگ هستن تقریبا ، اما خوب غذا میخان خونه داری و کارای نوزاد وقت ورزش ندارم اصلا داغونم بعد جالبه چون من خودم شاغلم پول هم بهم نمیده منم چون تو مرخصی هستم حقوقم رو درست حسابی نمیدن کرم هام تموم شدن بوتاکسم رفته پوست داغون شده نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم تازه برام یه سری واریز کردن همچین باهام خوب شده بود که یه مقدار تو هزینه ها کمکش باشم منم قرار بود برای پسرم یه چیزی بخرم گرون بود اونو خریدم بازم رفت تو قیافه .نمیتونستم پیش بچم بدقول بشم که اقا بهس برنخوره .چقدر حالم بد بود تو بارداری بازم با  اون کنار اومدم اما همسرم خیلی راحت به اکسش پیام داده بود فکر کن تو اون وضعیت من ،واقعا من باید چیکار کنم گیجم اصلا همه چیز بهم ریخته  

الان به شوهرت کار نداشته باش 

ب خودت برس.و اصلا به اون فکر نکن 

وقتی خودت سرحال و قبراق و در از انرژی باشی خودشه خوب میشه 

ب اون فکر نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا کاری جز تحمل ازت برنمیاد . بچت که یکم بزرگتر شد شروع کن خودتو سرپا کن دوباره اون موقع تو بهش محل نده قول میده رو دست و پاهاتم بیاد ماچ کنه ذات مرد همینه متاسفانه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

پررو کردی شوهرتو پول بهش دادی 

روش زیاد شده قدرنشناسی میکنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شغلش چطوره سنگینه؟یه بخشی از کارای خونه و بچه هارو اروم اروم تحمیل کن بهشنمیشه ۳ تا بچه بزرگ کنی سرک ...

سعی میکنم اما مامانش همش بهش میگه تو سرکار میری بیشتر استراحت کن 🤐کارمنده کمی کمک میکنه اما نه اونقدر 

واقعا بعضی مردها خیلی بیرحمن سه تا بچه براش آوردی بدنت داغون شده نه فقط از جهت هیکل مواد معدنی بدنت بهم ریخته جای اینکه کمکت کنم همراهت باشه که خودت رو پیدا کتی و مثل قبل بشی این حرکات رو میکنه؟؟ کاش مردها هم می‌شد زایمان کنن بفهمن چقدرر سخته حتی بعدش

شغلش چطوره سنگینه؟یه بخشی از کارای خونه و بچه هارو اروم اروم تحمیل کن بهشنمیشه ۳ تا بچه بزرگ کنی سرک ...

عزیزم بعضی شوهرا همینن . نمونش شوهر من . در هفته دو روز سرکار میرع بقیش خونه میشینه میخوره میخوابه و گوشی همین . من در عوض پنج صبح بیدار میشم نوزاد چهار ماهه هم دارم اونو تر و خشک میکنم خونه رو تمیز میکنم اشپزی میکنم و هزارتا کار دیگ هزار بارم باهاش دعوام شده انگار ن انگار 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

سعی میکنم اما مامانش همش بهش میگه تو سرکار میری بیشتر استراحت کن 🤐کارمنده کمی کمک میکنه اما نه اونق ...

وقتی کارمنده مامانش بیجا کرده سر ادم سوت میکشه از دست بعضیا 

تو با نرمی و محبت یه سری کارارو بسپر بهش نه با دعوا 

نی نی هم بزرگتر میشه راحت میشی 

الان به شوهرت کار نداشته باش ب خودت برس.و اصلا به اون فکر نکن وقتی خودت سرحال و قبراق و در از انرژی ...

اینهمه تبلیغ بچه میکنن بابا هیچی ارتون نمیخایم فقط حقوقم رو مثل ادم بدن بخدا.کلا دستم خالیه حالا کمی ورزش شروع کردم اما واقعا قلبم شکسته 

تقصیر ظاهرت نیست اسی

شوهرت پررو شده خیال کرده وظیفته هر رفتار بدی کرد تحمل کنی 

اون قدر زن های زشت هستن چون رو ندادن به شوهراشون، شوهراشون هیچ کدوم این ظلم ها که شوهرت به تو میکنه بهشون نمیکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم بعضی شوهرا همینن . نمونش شوهر من . در هفته دو روز سرکار میرع بقیش خونه میشینه میخوره میخوابه و ...

عجب

زنای مظلوم و خانم گیر اینجور مردا میوفتن 

خدا بهت صبر ایوب بده