2777
2789

دوستان من حدود۱۱ماهه ازدواج کردم بماند که از روزای اول چالش داشتیم بخاطر دخالت گاه و بیگاه خانواده اش و شاید تو این مدت کلا یک ماه زندگی عادی داشتیم همه میگه چندسال اول زندگی عالیه ولی ما چیزخوبی ندیدیم حالا من ۱۰_۱۵روزی میشه دیگ خونه نرفتم وخونه پدرم هستم این مدت که خانواده اش اصلا سراغی نگرفتن خودشم یکی دوبار زنگ زده و پیام داده که بیا دوتایی صحبت کنیم بعد تصمیم بگیر

چندروز پیش مادرش زنگ زده به مامان من و کلی چرت و پرت گفته که دخترت نمک نشناسه و فلان و بهمان مامان طفلک منم احترام گذاشته چیزی نگفته من از سرکاراومدم متوجه شدم زنگ زدم همسرم گفتم جلو خانوادتو بگیر این دفعه اخریه که احترام نگه میدارم بگو دست از سرم بردارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین کاره خوبی کردی قدرع خودتو بکن من هی کوتاه اومدم هی کوتاه اومدم آخرش قیده همه چیو زدم مادرشو کتک زدم طوریکه مثله سگ ازمن می‌ترسند حالا

بعدها طلاق هم گرفتم مهریه مم گرفتن واسه خودم خونه ماشین خریدم دهنشون هم آسفالت کردم که دیگه با دخترای مردم دیگه این کارو نکنن

البته فکر نکنی راحت بودا اصلا و ابدااعصاب و جوانی و شادابی خوشی همه چیزم رو گرفتن و کلی بیماری و داس ...

همین الانشم کم اذیت نشدم کم خونی و سردردای میگیرنی معده درد عصبیو کم شدن وزنو ریزش مو اثاریه که توی ۱۱ماه تو وجودم گذاشتن

همین الانشم کم اذیت نشدم کم خونی و سردردای میگیرنی معده درد عصبیو کم شدن وزنو ریزش مو اثاریه که توی ...

ای گفتی خواهر منم میگرن باهام موند

تیرویید و اعصابت ناآرام و روده درد و ریزش مو و استرس و تپش قلب و هزار تا چیزه دیگه البته جدا شدم الان 

سخته؟

الان ازدواج کردم خواهر

ولی بعد ازاونعمه تحقیر و بی احترامی که به خودم و خانواده م شد آنقدر خنک شدم آنقدر راحت شدم که نگو 

آنقدر توهین شنیدیم هیچی نگفتیم آنقدر بچه ننه بود که خدا بدونه