2777
2789

سر هر چیزی خیلی گیر میدم و بزرگش میکنم 

مثلا با مامانم که بحثم میشه انقدر اون بحث کوچیکو تو ذهنم بزرگش میکنم و بهش پر و بال میدم که میشع یه دعوای بزرگ و بعد همششش حرفمو و نیش و کنایه هامو تکرار میکنم 

بعدش که دعوامون تموم میشه تازه یادم میفته که اشتباه کردم و عذاب وجدان شدید میگیرم و همش خودمو سرزنش میکنم تا ساعتها همش بهش فکر میکنم و غصه میخورم 

بعد به خودم میگم نگاه کن دیروز کار خوب انجام دادی ، مثلا دیروز دل مادرتو شاد کردی براش جبران کردی و اینقدر بهش خوبی کردی ولی الان دلشو شکستی همه اون کارای خوبتو از بین بردی 

و خدا هیچوقت نمیبخشتت 

چون کار هر روزمه 😔

الانم با مامانم بحثم شد می‌دونم تقصیر من بود ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه همش با خودم میگم چه گناه بزرگی کردم خدا هیچوقت منو نمیبخشه و دل مامانم باهام صاف نمیشع

بنظرتون اگه این رفتارم از روی وسواس باشه خدا میبخشتم و برام گناه نمی‌نویسه؟؟؟؟؟

احتمالا تو دوران بلوغ هستی...

یه روانشناس میتونه کمکت کنه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

اخلاقت خوب نیست برو خودتو عوض کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم وسواس فکری دارید ،احتمالا اضطرابتون بالاس ،حتما از یه تراپیست برای درمان مشکلتون کمک بگیرید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
۲۰ سالمه

پس برای اینکه کمتر اذیت بشی و نشخوار فکری داشته باشی بنظرم پیش یه روانشناس برو... خیلی بهتر میشی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

وسواس فکری داری اره برو دکتر قرص میده کلا دیگه این چرت پرت ها نمیاد سراغت منم قبلا اینجوری بودم رسما ...

تو همه موارد همینجوریم و تو ذهنم بزرگش میکنم و ساعت ها راجبش فکر میکنم 

تو همه موارد همینجوریم و تو ذهنم بزرگش میکنم و ساعت ها راجبش فکر میکنم

منم اینطوری بودم میگفتم فلان کار رو کردم الان اینجوری میشه بعد بزرگ میشه همه میفهمن دعوا میشه و... اره وسواس فکریه بعد مصرف داروها دیگه اصلا این افکارو ندارم