2777
2789
عنوان

اینکه دختر باشی و در ایران

145 بازدید | 11 پست

بخوای دادیار شی حتما خیلی سخته . 

دادیار کسیه که به دادستان کمک میکنه. بنظرتون شغل خوبی هست انتخاب کنم؟

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

باید چادری باشی فکر کنم

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوبهباید رتبه کنکورت زیر ۲۰۰ باشه ولی پذیرشش خیلی کمه چادری و مجبه باشی همیشه مسجد محله تون نماز ...

مطمعنی باید چادری باشم؟ اگه بخوام وکیل بشم چی؟

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

نه بابا فکر نکنم

باور کن 

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

مطمعنی باید چادری باشم؟ اگه بخوام وکیل بشم چی؟

۱۰۰٪

اگه محجبه و چادری نباشی مصاحبه رد میشی 

لاک هم نباید بزنی هیچوقت 

و کاشت ناخن ک دبگه اصلا

ببین اگه دختر راحتی هستی و دوی داری همیشه آرایشکرده باشی این شغل ب دردت نمیخوره 

خیلی محدود میشی....

وکیل شغل آزاده 

توی پوشش مشکلی نداریم فقط وقتی میری دادگستری باید پوشش مناسبی داشته باشی مانتو اوکیه 

🩷👑