2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست
استارتردقیقامثل منی منم 5هفته وسه روزم دردشکم دارم توواژنمم تیرمیکشه  مخصوصاشبا خیلی نگران می ...

ان شاالله که سلامت به دنیا بیان بچه هامون ولی من یه سقطم داشتم که تو پنچ هفتگی بود واسه اینه که میترسم

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم ۵  عزیزم خیلی زود حسش کنی من خوندم الان تازه ساک حاملگی دیده میشه شاید جنین توش ...

راستی بتات چندبود؟چندروزتاخیردلشتی ازدادی؟؟

بحساب پریودی اینجوری میزنن وگرنه من خودم میدونم 16بهمن که پریودشدم اولین اقدامم برابارداری 28بهمن یودپس یه هفته وخوردای عقبه

راستی قارچ هم دارم دکترچیزی نداده 

دردام زیاده تقریبا

وخدایی که بشدت کافیست
ان شاالله که سلامت به دنیا بیان بچه هامون ولی من یه سقطم داشتم که تو پنچ هفتگی بود واسه اینه که میتر ...

بدبدلت راه نده نصف دوستام نفری دوتاسقطوداشتن 

همشونم نی نی دارن 

علایم سقط چیه دردولکه ؟؟کورتاژکردی یاقرص

منم خیلی این دردام که توشکم واژنه میترسم 

وخدایی که بشدت کافیست
من تحقیق کردم تقریبا همه داشتن از این درد ها بلاخره ی موجود کوچولو داره رشد می‌کنه بدت باید تغییر کن ...

زیاد هم شدید نیست ولی خوب به خاطر سقطی که داشتم میترسم دعا کنید چیزیش نشه

راستی بتات چندبود؟چندروزتاخیردلشتی ازدادی؟؟ بحساب پریودی اینجوری میزنن وگرنه من خودم میدونم 16بهمن ...

من تو مطب ازم آزمایش خون گرفت نگفت بتا چنده فقط گفت مبارکه بارداری ی روز بعد تأخیر رفتم الان ی هفته گذشته از موعدم

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
زیاد هم شدید نیست ولی خوب به خاطر سقطی که داشتم میترسم دعا کنید چیزیش نشه

ایشالله چیزی نمیشه منم درد دارم زیاد ولی سعی میکنم استرس نگیرم من قبل موعدم زیاد بود 

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
من تو مطب ازم آزمایش خون گرفت نگفت بتا چنده فقط گفت مبارکه بارداری ی روز بعد تأخیر رفتم الان ی هفته ...

عه چه جالب 

پن بعد5رورتاخیررفتم 1500بهم گفت حسابی حامله ای 

اخه یسریامیگفتن بتای خیلی بالاخوب نیس وقلان 

وخدایی که بشدت کافیست
عه چه جالب  پن بعد5رورتاخیررفتم 1500بهم گفت حسابی حامله ای  اخه یسریامیگفتن بتای خیلی با ...

من نفهمیدم بتا چنده فقط گفت مبارکه بعد نوشت۹فرو دین. سونو گفت سونو بده بیا چکاپ کامل هم بنویسم

بدبدلت راه نده نصف دوستام نفری دوتاسقطوداشتن  همشونم نی نی دارن  علایم سقط چیه دردولکه ؟ ...

خوب راستش اولین هفته بارداریم یخ داردایی داخل رحمن احساس میکردم طوری که انگار سوزن دارد میکردن وبعد کمر درد شدید گرفتم و چند تا اگه دیدم وصبحش درد شدید داشتم با خونریزی که بعد خودش سقط شد بیمارستان نرفتم ولی تو چهار روز هشتا دکتر رفتم

خوب راستش اولین هفته بارداریم یخ داردایی داخل رحمن احساس میکردم طوری که انگار سوزن دارد میکردن وبعد ...

اهاپس لکه بینی ختماهستش وگرنه من سرپسرم تا3ماه دردکمروشکم داشتم شدیدم بوددکترم میگفت خیلیادارن 

وخدایی که بشدت کافیست