2777
2789

ناهار هم کتف و ران مرغ و بادمجون توروغن زیتون سرخ کردم خوردم خیلی هم مزه داددد جاتون سبز 

فعلا سیرم اشتهایی ندارم ناهارمو ساعت ۱بودخوردم.

دیروزم ساعت ۱خوردم تا ۶غروب سیربودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتوراش چیه عزیزم میشه توضیح بدی؟خودتون کتوبودین؟؟

تمام بدن وصورتت میشه جوش های قرمز وسفت .من دوبارگرفتم هربارم تو هفته اول دو سه کیلو کم کردم ولی روزچهارم کتوراش میشدم 

عه اخه توهرمش بود خوردم ولی کم

نوش جونت .ولی هفته اول فقط خامه پنیرخامه ای  مرغ تخم مرغ ماهی گوشت کبابی یااب پز یاسرخ کرده باروغن مجاز مصرف کن .ازهفته دوم بقیه موارد مجاز تو هرم رو استفاده کن

بدنا فرق داره؟اخه اشناهامونو دوستام نگرفتن

ممکنه عزیزم انشالله شما کتوراش نشی ولی اگه دقیق پایبندش باشی بدون تقلب این عوارضش حتمیه چون من واطرافیانم همه دچارشدیم ولی خب کاهشش واقعازیاده 

ممکنه عزیزم انشالله شما کتوراش نشی ولی اگه دقیق پایبندش باشی بدون تقلب این عوارضش حتمیه چون من واطرا ...

ممنون عزیزم بعد شما چقدر کم کردی چجوری ازش خارج شدی 

اخه یکی ازاشناهام بهم گفت همین الان بیخیالش شو بعدا همینجور وزن اضافه میکنی چکارکنم ب نظرتون

من دوهفته گرفتم ۶ کیلو کم کردم بااینکه وزنم نرمال بود واصافه نداشتم اگه اضافه وزن داشته باشی بیشتر کم میکنی .من بعدش برگشتم به خوراک عادیم وزنمم برنگشت ولی خب میگن باید برای خارج شدن ازش.کم کم کربوهیدرات رو اضافه کنی که برنگرده